Αθλητισμός

Διακρίσεις αθλητών του «Μαχητή» Αγριάς στο διεθνές τουρνουά καράτε στη Σόφια και στο Κύπελλο Κ. Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκε στη Σόφια το διεθνές τουρνουά Niko open, όπου ο σύλλογος παραδοσιακού καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής» συμμετείχε με αθλητές-αθλήτριες ανάμεσα σε 900 αθλητές από 72 συλλόγους από 21 χώρες και τον προπονητή τους Ιωάννη Κρίσιλα. Κατέκτησαν μια 2η θέση-ασημένιο μετάλλιο με την Παπαδοπούλου Αναστασία στο ομαδικό kumite U14, όπου μαζί με την Γκουβούση Ερασμία ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
Την 3η θέση-χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κορομηνάς στο ομαδικό Kumite Νέων Ανδρών, όπου μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές Ανδρέα Μυτιλιό της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου και τον Παύλο Ιορδανόπουλο του συλλόγου Budokan Κατερίνης κατάφεραν και νίκησαν στο τελικό ρεπασάζ, κερδίζοντας την βουλγαρική ομαδικά, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Επίσης ο Κωνσταντίνος Κορομηνάς κατέκτησε και μια 5η θέση στο ατομικό Kumite Εφήβων -63 κιλά, όπου αγωνίστηκε στο τελικό ρεπασάζ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Στάθηκε, ωστόσο, άτυχος καθώς ηττήθηκε από τον Σκοπιανό αθλητή 1-0 στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Επίσης ο σύλλογος «Ο Μαχητής» συμμετείχε με αθλητές-αθλήτριες στο Κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών κεντρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), όπου διεξάχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς Πηλίου, κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια με την Αρχοντία-Ελένη Καρανικολού στην κατηγορία Kumite Νεανίδων -54 κιλά, Κωνσταντίνο Κορομηνά στην κατηγορία Kumite Εφήβων -63 κιλά, Θεόδωρο Αγαθουλέση στην κατηγορία Kumite Εφήβων -70 κιλά και ασημένιο μετάλλιο με τον Εμμανουήλ Ζαρίφη στην κατηγορία Kumite Νέων ανδρών Open.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος και μαχητικό πνεύμα, αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση, καθώς και το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Το κοουτσάρισμα και όλη η προετοιμασία έγινε υπό την καθοδήγηση του πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής και διευθύνοντα προπονητή Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. στο Καράτε και Ζίου Ζίτσου Ιωάννη Κρίσιλα. Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής» για την βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών του συμμετάσχει σε σεμινάρια, προπονητικές ημερίδες, καθώς και σε εθνικά, διεθνή πρωταθλήματα και τουρνουά, αποκτώντας εμπειρίες για τους ερχόμενους αγώνες.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο διευθύνων προπονητής μαχητικών αθλημάτων Ιωάννης Κρίσιλας συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τον προπονητή Βασίλη Σταυριανίδη του συλλόγου Bodukan Κατερίνης, που συνέδραμε και αυτός στο κοουτσάρισμα του ομαδικού των Νέων, καθώς ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την έμπρακτη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τους προς στον σύλλογο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το