Αθλητισμός

Διακοπές τέλος… Οι παίκτες της Νίκης επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τη Χριστουγεννιάτικη άδεια

Ξανά στα… βάσανα γύρισαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Από χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις, με σκοπό να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Άδεια μίας εβδομάδας είχαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Ωστόσο οι διακοπές για τη γιορτή των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκαν χθες και οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις.
Όλοι τους είχαν τη δυνατότητα αυτό το διάστημα να ηρεμήσουν και να φύγουν μακριά από το στρες των αγώνων. Η αλήθεια είναι πως και ο πρώτος γύρος δεν εξελίχθηκε όπως τον περίμεναν οι άνθρωποι της Νίκης.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, το ηθικό στις τάξεις της παραμένει ακμαίο. Οι διακοπές τούς βοήθησαν να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους και τώρα ανανεωμένοι ξεκίνησαν ξανά την προετοιμασία τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Την ίδια στιγμή βέβαια το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης συνεχίζει την κοινωνική του δράση. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης συγκεντρώσει παιχνίδια τα οποία θα δωριστούν σε παιδιά φτωχών οικογενειών λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής;

«Τα παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 συγκεντρώνουν παιχνίδια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των παιχνιδιών γίνεται καθημερινά από τις 16.00-19.00 (υπεύθυνος κ. Σάββας) στα γραφεία των Ακαδημιών μας όπισθεν του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να φέρνουν μόνο παιχνίδια που είναι σε καλή κατάσταση και αφού είναι σε πλήρη λειτουργία. Κατόπιν αυτά θα χωριστούν ανά ηλικία και φύλο και θα συσκευαστούν από εθελοντική ομάδα, η οποία αποτελείται κυρίως από μητέρες των παιδιών της Ακαδημίας μας. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τα παιχνίδια θα δοθούν σε ιδρύματα της περιοχής, καθώς και σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν ανάγκη. Χρόνια πολλά χαρούμενα και ευτυχισμένα».

Τα ημερολόγια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και του μπάσκετ
Πολύ όμορφα ημερολόγια δημιούργησαν τα τμήματα της Νίκης με αφορμή την αλλαγή του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα ημερολόγια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και του γυναικείου τμήματος μπάσκετ. Τα δύο τμήματα έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες με τις παρακάτω ανακοινώσεις:

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου: «Μόλις ήρθαν τα ημερολόγια της Ακαδημίας μας για το 2018 με τις φωτογραφίες όλων των ομάδων μας. Η διάθεσή τους άρχισε από την περασμένη Τετάρτη και όσοι επιθυμούν μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της Ακαδημίας, που βρίσκονται όπισθεν του γηπέδου «Π. Μαγουλάς» τις ώρες 16.00-19.00. Καλή χρονιά με υγεία…».
Το τμήμα γυναικείου μπάσκετ: «Από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση ημερολογίων του 2018 από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Η τιμή του ημερολογίου είναι 5 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Α. Τσάγκαρη (τηλ. 6956593681), A. Μιχόπουλο (6974049027), Β. Αϊβάτογλου (6972847173) και Μ. Τσιντσίνη (6947688550)».

Συλλυπητήρια της Νίκης για τον Κ. Παρασκευά
Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» για τον χαμό του Κώστα Παρασκευά, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των «κυανολεύκων», ενώ ήταν πατέρας του Λευτέρη Παρασκευά, που είναι υπεραθλητής και έχει παίξει στην ομάδα υδατοσφαίρισης του βολιώτικου συλλόγου.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Παρασκευά που έφυγε από τη ζωή, στον γιο του Λευτέρη και στους οικείους του.
Ο Κώστας Παρασκευάς υπήρξε για χρόνια φίλαθλος και υποστηρικτής της ομάδας, ενώ ο γιος του, υπεραθλητής Λευτέρης, αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου».

Θα δουν ΠΑΟ οι «μικροί» του μπάσκετ της Νίκης
Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου (Παιδικό και Μίνι) θα πραγματοποιήσουν εκδρομή στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες ΑΣ «Πέρα Π. Φάληρο» και «Μίλων.

Μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Νότια προάστια της Αθήνας η αποστολή της Νίκης θα ανηφορίσει στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει αγώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ, της Ευρωλίγκας μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και της Αναντολού Εφές.
Την αποστολή στην Αθήνα θα συνοδέψουν ο υπεύθυνος Ακαδημίας Χρήστος Αθανασιάδης, ο προπονητής Ανδρέας Τσιριγωτάκης, οι έφοροι των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Μανώλης, Μάνθος Μπάντελης, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου και γονείς-συνοδοί.

«Η Νίκη Βόλου μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Τρίκαλα και στη Λάρισα με την παρακολούθηση αγώνων Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπως και με τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική και τέλος με τη διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ στην Πορταριά, συνεχίζει την προσπάθειά της για διεύρυνση των (μπασκετικών) εικόνων των παιδιών. Συνεχίζουμε…» υπογραμμίζουν οι άνθρωποι του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Με 30 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη στις 30 Μαΐου 2024, και ώρα 15:00…

27 Μαΐου 2024

1.981 υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις φέτος στη Μαγνησία – photo – videos

Όλα είναι έτοιμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις και στη Μαγνησία. Σήμερα δόθηκε συνέντευξη Τύπου από…

27 Μαΐου 2024

Διαδικτυακή διάλεξη «ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΛΘΩΜΕΝ»: ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ

Την Πέμπτη 30 Μαΐου, 8 μ.μ. ώρα Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδήλωση του κύκλου…

27 Μαΐου 2024

Μεθυσμένος τουρίστας αναστάτωσε αεροπλάνο που έκανε την πτήση Πράγα – Ηράκλειο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε αεροπλάνο που πραγματοποιούσε πτήση προς το Ηράκλειο εξαιτίας ενός μεθυσμένου…

27 Μαΐου 2024

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Κάθε συνάντηση με τον Χριστό είναι μοναδική και σωτήρια στιγμή, γι’ αυτόν που θα ανταποκριθεί

Του Σταμάτη Μιχαλακόπουλου / Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος προεξήρχε…

27 Μαΐου 2024

Για την υπογραφή MOU Βόλου – Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο ελληνική αντιπροσωπεία

Στην Αίγυπτο θα βρίσκεται από την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού…

27 Μαΐου 2024