Τοπικά

Διαδικτυακές επιμορφώσεις εκπαιδευτικών από την “Πρόταση Ζωής”

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με Πρόεδρο τον κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, πραγματοποίησε το μήνα Νοέμβριο δύο διαδικτυακές επιμορφώσεις με θέμα: “Η συμβολή του εκπαιδευτικού στη βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων στο σχολείο”, στους εκπαιδευτικούς 9 (εννέα) σχολείων της Α΄βάθμιας και Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα στις 15/11 επιμορφώθηκαν οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω σχολείων: 15ο, 16ο, 28ο, 30ο,34ο Νηπιαγωγεία Βόλου και 12ο και 16ο Νηπιαγωγεία Νέας Ιωνίας. Επιπλέον, στις 29/11 ακολούθησε διαδικτυακή επιμόρφωση για τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού και τους δασκάλους του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων.
Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα μέσα από βιωματικές τεχνικές και ασκήσεις να προσεγγίσουν το θέμα και να αναδείξουν τρόπους, ώστε να προάγουν τις σχέσεις στο σχολείο και να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αγγίζουν το έργο τους και τη σχολική ζωή.


Τις δράσεις συντόνισαν οι κ.κ. Μαίρη Μπακατσέλου, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη της «Πρότασης Ζωής» και Γιούλη Πετροπούλου, Κοινωνιολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικό Στέλεχος.
“Ευχαριστούμε τις διευθύνσεις των σχολείων καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την πρόσκληση και τη συνεργασία” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πρόταση Ζωής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το