Αθλητισμός

Δεύτερο χάλκινο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο από την Στεφανία Ζαχείλα

Εκπληκτική για μια ακόμη φορά ήταν η Στεφανία Ζαχείλα. Η αθλήτρια του Ολυμπιονίκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο, η δεύτερη φάση το οποίου διεξήχθη στην πόλη Σανσένσο της Ισπανίας.

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο μετάλλιο για τη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια και μάλιστα ίδιας απόχρωσης. Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που είχε πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, είχε ανέβει επίσης στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στα +70 κιλά γυναικών.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και στην Ισπανία, όπου φανέρωσε πάλι το σπουδαίο ταλέντο της. Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έχει πέντε φάσεις και στις δύο πρώτες η Στεφανία Ζαχείλα φιγουράρει στη δεύτερη θέσης της γενικής κατάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τρίτος αγώνας του Beach Wrestling World Series θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου και η χώρα που θα το φιλοξενήσει θα είναι η Γαλλία.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε το μεγάλο ραντεβού της Στεφανίας Ζαχείλα, το οποίο έχει προγραμματιστεί λίγο νωρίτερα. Πρόκειται για τους Μεσογειακούς Αγώνες, οι οποίοι φέτος θα διοργανωθούν στην Αλγερία και θα γίνουν το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι προπονητές στον Ολυμπιονίκη είναι οι Γιάννης Γαβρινιώτης και Κώστας Καρνάβας, η εξαιρετική δουλειά των οποίων αποτυπώνεται από τα τελικά αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του.

Για τη σπουδαία αυτή επιτυχία της Στεφανίας Ζαχείλα, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και την υπερηφάνεια που νιώθουν τα μέλη του. Πιο συγκεκριμένα η Ακαδημία Πάλης «Ολυμπιονίκης» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του συλλόγου μας, Στεφάνια Ζαχείλα, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη δεύτερη φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο που διεξήχθη στο Σανσένσο της Ισπανίας .

Η αθλήτριά μας πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής είναι δεύτερη στη συνολική κατάταξη . Η υπερηφάνεια μας αλλά και η συγκίνηση μας είναι πολύ μεγάλη.

Συνεχίζουμε δυνατά για την επόμενη στάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Γαλλία στις 1-2 Ιουλίου, καθώς επίσης και για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αλγερία στις 28-29 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος Χρήστος Χατζηαργυρίου, οι προπονητές Γιάννης Γαβρινιώτης και Κώστας Καρνάβας, καθώς και οι συναθλητές της είναι δίπλα της σε όλο αυτό το ταξίδι. Πάμε δυνατά πάνω απ’ όλα με πίστη και συγκέντρωση…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Tα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό τίμησε σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου…

3 Δεκεμβρίου 2023

Τέμπη: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα της 28χρονης Ελπίδας που πέθανε στο δυστύχημα – «Αύριο θα έπαιρνε το πτυχίο της»

Το πτυχίο της από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα έπαιρνε η 28χρονη…

3 Δεκεμβρίου 2023

Συγκινητικό βίντεο: «Λύγισε» ο Σβαρτσενέγκερ ακούγοντας τα όσα βίωσε 14χρονη ισραηλινή – Η Χαμάς σκότωσε τον πατέρα της

Εκεί άκουσε την ιστορία της 14χρονης Έλλα Σάνι που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια…

3 Δεκεμβρίου 2023

Αποτροπιασμός στην Ήπειρο: Πυροβόλησαν αρκούδα με το μικρό της

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κοζάνης, όπου διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν νεκρές δυο…

3 Δεκεμβρίου 2023

Ανακάλυψαν νέο είδος αράχνης: Έχει τέσσερα μάτια και νύχια και ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος θαλάσσιας αράχνης που ζει στα παγωμένα νερά της Ανταρκτικής το…

3 Δεκεμβρίου 2023

Τουρισμός για Ολους: Αυξάνονται οι δικαιούχοι και τα ποσά – Ανοίγει τον Ιανουάριο η πλατφόρμα

Τον Ιανουάριο ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους. Ο β' κύκλος του…

3 Δεκεμβρίου 2023