Αθλητισμός

Δερμιτζάκης: Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας με Νίκη

Δηλώσεις εν όψει του αγώνα με τη Νίκη έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ξεκινάμε μετά από μία διακοπή ενάμιση μήνα. Μία άναρχη διακοπή, αλλά δίκαιη για τις ομάδες. Καλούμαστε να παίξουμε ένα παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου, ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ήμασταν και οι δύο σε πολύ καλή αγωνιστική φόρμα. Η Νίκη Βόλου έχει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, είναι μία ομάδα που προσπαθεί και παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να δώσουμε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σ’ αυτό το κομμάτι, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Προετοιμαζόμαστε ώστε να δείξουμε τον βαθμό ετοιμότητας, τόσο τακτικά, όσο και ψυχολογικά» τόνισε ο κ. Δερμιτζάκης που ζήτησε και τη συμπαράσταση των φιλάθλων λέγοντας:

«Ο στόχος είναι κατακτήσουμε αυτό που μας αναλογεί στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό θέλουμε πάρα πολύ την υποστήριξη του κόσμου γιατί όπως έχω πολλές φορές ο κόσμος του Πανσερραϊκού είναι κομμάτι της ομάδας και παίζει σημαντικό ρόλο στους και στην πορεία αυτής».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το