Τοπικά

Δέντρο καταπλάκωσε το φορτηγάκι του λόγω της καταιγίδας

Τον χάρο με τα μάτια είδε χθες το βράδυ οδηγός οχήματος, κάτοικος Ροδιάς στο δρόμο Βρυοτόπου – Ροδιάς στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα όταν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, της καταιγίδας και του δυνατού ανέμου δένδρο έπεσε στον δρόμο καταπλακώνοντας το αυτοκίνητο – φορτηγάκι του, χωρίς ευτυχώς ωστόσο ο ίδιος να πάθει τίποτα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και του Δήμου Τυρνάβου. Στον χώρο του ατυχήματος έφτασαν ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις άνδρες και ένας φορτωτής του Δήμου ώστε να απεγκλωβιστεί το όχημα από το τεράστιο δέντρο και να ανοίξει ο δρόμος. Στον χώρο του συμβάντος έφτασαν επίσης αμέσως και οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιόπας και Αμπελώνα κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, για τον καλύτερο συντονισμό της επιχείρησης. Νωρίτερα ο κ. Τσιόπας είχε να αντιμετωπίσει παρόμοιο συμβάν στο 2ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής Τυρνάβου -Δαμασίου, στο ύψος του ξενοδοχείου «Φάρος» όπου κι εκεί λόγω της σφοδρότητας του ανέμου δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα και έκλεισε την κυκλοφορία.

Από το έντονο μπουρίνι που συνοδεύονταν από βροχή και έντονους ανέμους προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν στον μισό οικισμό του Αργυροπουλίου όπως επίσης στη Ροδιά και τα Δελέρια. Συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούσαν μέχρι αργά το βράδυ για την αποκατάσταση των βλαβών.

Επίσης οι έντονοι άνεμοι δημιούργησαν καταστροφές στην περιοχή του Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου και συγκεκριμένα σε καλλιέργειες σε θερμοκήπια. Σήμερα το πρωί θα γίνει έλεγχος των ζημιών ενώ θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο αναγγελίας των ζημιών στον ΕΛΓΑ.

Πηγή: Ελευθερία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το