Αθλητισμός

Δεν χάνει τη λάμψη του ούτε στην Α’ ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε προχθές στην επίσημη «πρώτη» για τη νέα χρονιά, πως παραμένει μεγάλη ομάδα, παρότι φέτος ο σύλλογος θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ τοπική κατηγορία. Την έντονη παρουσία που είχε ο κόσμος του Ολυμπιακού στις κερκίδες του ΕΑΚ δεν τη συναντάς ούτε σε επαγγελματικές ομάδες.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου του Ολυμπιακού ήταν διάχυτος, όχι μόνο των οργανωμένων, αλλά και των απλών φιλάθλων, που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», στο σπίτι της ομάδας, που άνοιξε τις πύλες του μετά από χρόνια στον Ολυμπιακό.

Η νέα προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος από το μηδέν φαίνεται πως βρίσκει ανταπόκριση κι αυτό δίνει δύναμη και κουράγιο στη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατά, προκειμένου άμεσα ο Ολυμπιακός να επιστρέψει όχι μόνο στη Γ’ Εθνική, αλλά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί (οι περισσότεροι) σε υψηλότερες κατηγορίες. Ωστόσο, όπως τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Στέλιος Αρσένος, δεν αποκλείεται η ομάδα να  ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Κι αυτό, καθώς υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών τις οποίες εξετάζει η τεχνική ηγεσία, σε συνεργασία με τη διοίκηση και δεν αποκλείεται άμεσα να γίνουν κάποιες προσθήκες στο ρόστερ.

Στον Ολυμπιακό αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια και προσπαθούν με πράξεις να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα βάλει φέτος τις στέρεες βάσεις για να επιστέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της. Όπως, άλλωστε, τόνισε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Στέλιος Αρσένος, «τόσο το προπονητικό επιτελείο, όσο και οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε όπως τώρα. Θα είμαστε αθόρυβοι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει περάσει πάρα πολλά και θέλουμε μέσα από σκληρή δουλειά και με πράξεις να τον κάνουμε υπερήφανο».

Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να «χτιστεί» ο Ολυμπιακός από το μηδέν. Η διάθεση, ωστόσο, υπάρχει, η διοίκηση δείχνει ικανή να δώσει όραμα στον ταλαιπωρημένο και απογοητευμένο κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος όπως αποδεικνύει έμπρακτα δεν χάνει την πίστη του για την ομάδα. Αυτό φάνηκε στην προχθεσινή εκδήλωση στο ΕΑΚ, με την παρουσία του, όπως προαναφέραμε, να είναι μαζική.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής στην Αράχωβα για το χάσκι – Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση του βασανισμού του χάσκι Όλιβερ και…

7 Δεκεμβρίου 2023

Αφήνουν κάτω τις πένες τους οι εργαζόμενοι της Washington Post: Απεργία για τους μισθούς και τις συνθήκες εργασίας

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι της αμερικανικής εφημερίδας Washington Post και καλούν τους…

7 Δεκεμβρίου 2023

Ερντογάν στο Χ για την επίσκεψη στην Αθήνα: Ελπίζω με την Ελλάδα να γίνουμε παράδειγμα στον κόσμο

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Χ ο Τούρκος πρόεδρος μετά την ολοκλήρωση της…

7 Δεκεμβρίου 2023

Κασσελάκης: Ο Ερντογάν μίλησε για «τουρκική» μειονότητα – Διευκρινίσεις ότι η Διακήρυξη που υπεγράφη κατοχυρώνει τα συμφέροντά μας

«Στηρίζω σταθερά την προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου στη βάση του διεθνούς δικαίου. Είναι συνεπώς θετική…

7 Δεκεμβρίου 2023

Eορταστική βόλτα στον Χριστουγεννιάτικο Βόλο με το γιορτινό τρενάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου

Ξεκινάει να σφυρίζει από αύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το γιορτινό τρενάκι των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου…

7 Δεκεμβρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Απίστευτες αποκαλύψεις για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο – Είχε αλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητας του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 43χρονης στη…

7 Δεκεμβρίου 2023