Αθλητισμός

Δέκα χρόνια συνεχούς ανόδου για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου – Στους 420 οι εγγεγραμμένοι αθλητές

Δέκα χρόνια συμπληρώνει φέτος το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Δέκα χρόνια συνεχούς ανόδου, ανάπτυξης και εξέλιξης.
Το τμήμα «γεννήθηκε και μεγάλωσε» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που εδώ και 10 χρόνια χρησιμοποιείται ως έδρα για τις προπονήσεις των παιδιών. Ξεκίνησε το 2009 με την πρωτοβουλία του προπονητή Παύλου Παρασκευόπουλου, ο οποίος στελέχωσε αρχικά το τμήμα με την προπονήτρια Δήμητρα Αηδονίδου. Πρώτος έφορος του τμήματος ήταν ο Κώστας Γαργάλας.
Στην συνέχεια το 2010, το τμήμα ενισχύθηκε με την συμμετοχή του προπονητή Αποστόλη Βλαχάβα και της Βάσως Κολλυμένου. Το 2011 προστέθηκε στο τμήμα η Ελένη Σκουριά.
Διοικητικά τη «σκυτάλη» του τμήματος ανέλαβε ο Στέργιος Φάτσης, Πρόεδρος τα τελευταία χρόνια του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Την τελευταία τετραετία συστάθηκε Διοικούσα Επιτροπή με Πρόεδρο τον Γιώργο Τάκη και μέλη τους Χρόνη Βελέντζα, Δημήτρη Μπατζανό και Στέλιο Σταματίου, και το τμήμα έλαβε σημαντική βοήθεια με την συμβολή της Διοικούσας Επιτροπής, που το στήριξε έμπρακτα από τα πρώτα του κιόλας χρόνια.
Στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο, προέκυψε η νέα δομή του τμήματος που έχει ως εξής:
Γιώργος Τάκης: Έφορος τμήματος – Υπεύθυνος οργάνωσης και Διοίκησης του τμήματος – Μέλος Δ.Σ. του Ερασιτέχνη
Χρόνης Βελέντζας: Υπεύθυνος οργάνωσης – λειτουργίας τμήματος
Αναστασία Φύσσα: Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Σοφία Νικολαΐδη: Υπεύθυνη Γραμματείας

Αγωνιστικά, το 2019 προστέθηκαν στο δυναμικό των προπονητών ο Δημήτρης Καραντάκος, η Μαρία Ματζιρίδη και η Ηλιάννα Σταυρουλάκη. Η δυναμική του τμήματος φάνηκε από την πρώτη στιγμή, αφού κάθε χρόνο αυξάνονταν οι αθλητές του και ανάλογα αυξάνονταν και επιτυχίες του.  Σήμερα στο τμήμα είναι εγγεγραμμένοι 420 αθλητές.

Δείτε την παρουσίαση του τμήματος

Παρουσίαση Τμήματος Στίβου – v2.1

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το