Κόσμος

Δέχθηκε επίθεση από χιλιάδες μέλισσες αλλά γλίτωσε

melises

Έναν εφιάλτη έζησε Αμερικανός, που προσπάθησε να καταστρέψει μία κυψέλη στο σπίτι του σπιτιού του, στην πόλη Κίνγκμαν της Αριζόνας.

Ο άνδρας δέχθηκε 500-1.000 τσιμπήματα, από δεκάδες χιλιάδες μέλισσες, αλλά γλίτωσε και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

«Ο αριθμός των μελισσών κάτω από το υπόστεγο ήταν απίστευτος. Ο αστυνομικός που μετέβη εκεί είπε ότι ήταν σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Απλώς απίστευτο», είπε η εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Μοχέιβ, Λέσλι ΝτεΣάντις.

Αφού δέχθηκε την επίθεση, ενώ έκανε εργασίες στον κήπο του, ο άνδρας έτρεξε στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από δύο περαστικούς, τους οποίους επίσης τσίμπησαν μέλισσες, αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Ένας μελισσοκόμος, ο οποίος κλήθηκε επί τόπου, δέχτηκε κι εκείνος τσιμπήματα 23 φορές και όπως είπε στις αρχές προφανώς θα χρειαστούν αρκετές μέρες μέχρι να καταστεί εφικτό να συγκεντρωθούν όλες οι μέλισσες.

Οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους της περιοχής να κρατήσουν μέσα στο σπίτι τα κατοικίδιά τους, να αποφεύγουν να περπατούν κοντά στο σπίτι του θύματος των μελισσών και να οδηγούν με κλειστά τα παράθυρα των οχημάτων τους.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το