Τοπικά

Δαγκώματα σκύλων και πτώσεις από ποδήλατα στα “top” περιστατικά του Νοσοκομείου

nosokomeio

Ρουτίνα φαίνεται πως έχει γίνει για τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου τα περιστατικά με πολίτες που προσέρχονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δαγκωμένοι από αδέσποτα σκυλιά, αλλά και με ανθρώπους που είχαν κάποιο ατύχημα με ποδήλατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα με πέντε περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σε πολίτες καταγράφονται σε καθημερινή βάση στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου, ευτυχώς όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί κάποιο πολύ σοβαρό.
Τα «θύματα» των επιθέσεων καταφθάνουν κατά δεκάδες στο Αχιλλοπούλειο, δαγκωμένοι και γρατζουνισμένοι από τα αδέσποτα. Βέβαια εκείνο που σημειώνουν είναι πως πρέπει να βρεθεί μία λύση για το θέμα αυτό, χωρίς ωστόσο να καταλογίζουν ευθύνες στα αδέσποτα, τα οποία κάποιοι παράτησαν ελαφρά τη καρδία στο δρόμο.
Επίθεση από Pitbull
Στο μεταξύ, ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης σκύλου καταγράφηκε το Σάββατο στη Ν. Ιωνία.
Αδέσποτο πιτ-μπουλ επιτέθηκε σε δύο περαστικούς στο Βόλο με αποτέλεσμα ο ένας να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης , όπου μαζί με το συνεργείο του δήμου εντόπισαν το σκυλί και το μετέφεραν σε κτηνιατρείο.
Για την τύχη του θα αποφασίσει σχετικά η πενταμελής επιτροπή που έχει συσταθεί από το δήμο Βόλου με τη συμμετοχή και εκπροσώπων φιλοζωικών σωματείων.
Ενημέρωση για το θέμα ζήτησε η Εισαγγελία, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επικοινώνησε και με το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, ενημερώνοντας για όλες τις ενέργειες που έγιναν άμεσα.
Πέφτουν από τα ποδήλατα!
Τα περιστατικά όμως που καταφθάνουν σωρηδόν στο Νοσοκομείο Βόλου, είναι περιστατικά πτώσης από ποδήλατο ή και παράσυρσης ποδηλατών από ΙΧ. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά δεκάδες συρρέουν στα ΤΕΠ παιδιά αλλά και ενήλικες σε καθημερινή βάση, τραυματισμένοι από πτώση ποδηλάτου. Οι περισσότεροι ποδηλάτες τραυματίζονται καθώς συναντούν διάφορα εμπόδια στη διαδρομή τους, ή μετά από δική τους παρέμβαση για να μην συγκρουστούν με κάποιο όχημα, το οποίο τις περισσότερες φορές δεν προσέχει τους ποδηλάτες που διασχίζουν την πόλη.
Ακόμη καταγράφονται και αρκετά περιστατικά παράσυρσης ποδηλατών από ΙΧ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το