Αθλητισμός

Χρυσή πολυνίκης Βορείου Ελλάδος η Περράκη του “Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ”

Με 9 κύπελλα γύρισε η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ από τα δύο τελευταία σαββατοκύριακα αγώνων. Συγκεκριμένα η ομάδα του ομίλου έλαβε μέρος στους αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων στις 9-10/11 στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας και Ιππικής Δεξιοτεχνίας στις 16-17/11 στο Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Θεσσαλονίκης.
Την πρώτη θέση στη κατηγορία 1.05 και την τρίτη θέση στην κατηγορία 1.15 εμποδίων έλαβε η προπονήτρια και αθλήτρια του ομίλου κ. Ανετοπούλου με τον ίππο Bella Cassini.
Στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας συμμετείχαν 6 αθλήτριες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. καταλαμβάνοντας τις περισσότερες θέσεις όλων των κατηγοριών.
Η καινούργια αθλήτρια του ομίλου Α.Τοπάλης με τον Darius κατέλαβαν την δεύτερη θέση της κατηγορίας Α3 παίδων το Σάββατο και την Πρώτη θέση και το κύπελο στην αντίστοιχη κατηγορία στον αγώνα της Κυριακής.


Την πρώτη θέση των κατηγοριών Α6 ενηλίκων του Σαββάτου και Α6 ενηλίκων της Κυριακής κατέλαβε η Π. Γιασαγιά με τον ίππο MadMax.
Η αμαζόνα του ομίλου Χ. Λιάλη η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία Α6 έλαβε την τρίτη θέση της κατηγορίας στον αγώνα της Κυριακής.
Τρία κύπελλα κατέκτησε και η πιο πεπειραμένη αμαζόνα του ομίλου Ε.Αργυράκου με τον Jabato Quin στις κατηγορίες Α4, Β6 και Β6 της Κυριακής.
Την τρίτη θέση στην κατηγορία Α6 του Σαββάτου και την τέταρτη της αντίστοιχης κατηγορίας της Κυριακής κατέλαβε η Χ.Χρυσικού με τον ίππο Maximo. Η ίδια αμαζόνα βραβεύτηκε και ως τρίτη Πολυνίκης Βορείου Ελλάδος για το 2019 στην κατηγορία Α3.


Αναμφίβολα το φαβορί του Σαββατοκύριακου ήταν η αμαζόνα Κ Περράκη με την Bianca οι οποία έλαβε την πρώτη θέση της κατηγορίας Α3 του Σαββάτου επιβεβαιώνοντας έτσι την θέση της ως Χρυσή Πολυνίκης Βορείου Ελλάδος για την κατηγορία Α3.
Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει τις αθλήτριές του και τα άλογά τους, όπως επίσης την προπονήτρια του ομίλου Α. Ανετοπούλου για τις επιτυχίες της ομάδας!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το