Αθλητισμός

Χάρηκαν το παιχνίδι οι μικροί πολίστες

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» πραγματοποιήθηκε τουρνουά υδατοσφαίρισης με την ονομασία «Let’s play water polo» που διοργάνωσε με επιτυχία ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση. Σε αυτό μετείχαν ομάδες Προμίνι (Κ11) από τέσσερις ακαδημίες, με τα παιδιά που έλαβαν μέρος να αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες και να χαίρονται το ίδιο το παιχνίδι.

Στο κάλεσμα που έκανε ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση ανταποκρίθηκαν τρεις ακόμη σύλλογοι από την πόλη και τους όμορους νομούς. Ο λόγος για τη Νίκη Βόλου, τον Ν.Ο. Λάρισας και τη Ν.Ε. Λαμίας, ενώ συνολικά είχαμε πέντε ομάδες στο τουρνουά, αφού οι διοργανωτές κατέβασαν δύο.

Η ονομασία που δόθηκε στο τουρνουά δεν ήταν τυχαία. «Let’s play water polo» σημαίνει «Ας παίξουμε γουότερ πόλο» και με αυτό οι διοργανωτές ήθελαν να δείξουν ότι σκοπός δεν είναι η νίκη αλλά να χαρούν οι μικροί αθλητές το παιχνίδι. Εξάλλου, βρίσκονται σε μία ηλικία όπου ακόμη μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος από τους προπονητές τους.

Ο κάθε αγώνας είχε διάρκεια δύο 12λεπτα μικτού χρόνου, ενώ το χρονόμετρο σταματούσε μόνο όταν σημειωνόταν κάποιο γκολ. Κάποια από αυτά ήταν πολύ όμορφα, ενώ γενικότερα υπήρξαν ωραίες προσπάθειες από τους λιλιπούτειους πολίστες που φυσικά χειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Σχετική ανακοίνωσε εξέδωσε ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση στην οποία αναφέρονται τα κάτωθι: «Ένα πολύ καλό τουρνουά ακαδημιών (Προμίνι-Under 11) διοργανώθηκε άψογα το Σάββατο 28/5 στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου, με την συμμετοχή του Ομίλου μας (με 2 ομάδες) της Νίκης Βόλου, της Λάρισας και της Λαμίας.

Έγιναν δυνατά παιχνίδια τα οποία χάρηκαν οι μικροί αθλητές όλων των ομάδων και οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Το Δ.Σ. συγχαίρει για την διοργάνωση τον προπονητή Αδαμάσογλου Γιώργο, την έφορο Καμπά Φωτεινή και τους αθλητές της ανδρικής ομάδας που βοήθησαν πολύ».

Αύριο η Γ.Σ. του Βόλου
Ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση θα πραγματοποιήσει απολογιστική Γενική Συνέλευση και γι’ αυτό καλεί τα μέλη του στα γραφεία του συλλόγου, αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 και ώρα 18.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα, αλλά δύο ώρες αργότερα, ήτοι στις 20.00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το