Ελλάδα

Bοσκός βρέθηκε νεκρός μέσα στη στάνη που δούλευε

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 43χρονου που εργαζόταν ως βοσκός, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί πριν από δύο ημέρες.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, στον οικισμό Κυπαρισσία της δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας φέροντας τραύμα που προέρχεται από κυνηγετικό όπλο στο πόδι, στο ύψος του μηρού.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα δώσει τα αίτια από τα προκλήθηκε ο θάνατος του βοσκού. Μάλιστα, στο χώρο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας μετέβη και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Κωνσταντίνος Σκούμας.

Να σημειωθεί πως το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας έχει αποκλειστεί από τις αρχές κυρίως λόγω του σημείου στο οποίο το θύμα φέρει το τραύμα, ενώ εξετάζεται τόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας όσο και εκείνο τους ατυχήματος. Σε κοντινή απόσταση από το θύμα βρέθηκε το δίκανο από το οποίο προήλθε το θανατηφόρο τραύμα ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει μετακινηθεί από την αρχική του θέση.

Ο 43χρονος, Αλβανικής καταγωγής ήταν βοσκός στις εγκαταστάσεις που βρέθηκε νεκρός, ενώ πριν από δύο ημέρες οικείο του προσώπου προέβη στην δήλωση της εξαφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα του Κατσικά.

Πηγή Φωτό: seleo.gr

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το