Θ Plus

BePro: Γίνε και εσύ επαγγελματίας ομορφιάς

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Αν μπορούσες, όμως, να αλλάξεις χίλια πράγματα σε μία εικόνα πώς θα το έκανες; Στην BePro μπορείς να μάθεις τα πάντα πάνω στις επιστήμες ομορφιάς και να γίνεις ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στον χώρο της αισθητικής. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις τον κλάδο που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες και έμπειρους εκπαιδευτές θα λάβεις όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εισέλθεις άμεσα στην αγορά εργασίας, με ισχυρό βιογραφικό που θα σου εξασφαλίσει άμεση αποκατάσταση. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε στην BePro, αφορούν όλους τους τομείς της επιστήμης της ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα, το επαγγελματικό μακιγιάζ, την ονυχοπλαστική και nail art, την κομμωτική και το barber, την περιποίηση φρυδιών και βλεφαρίδων, την τέχνη του μόνιμου μακιγιάζ (Tattoo & Microblading), καθώς και αισθητικές θεραπείες για το σώμα όπως το μασάζ, το Spa therapist και την αποτρίχωση. Τα προγράμματα αυτά, ανανεώνονται συχνά, καθώς η τεχνολογία, τα προϊόντα περιποίησης και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται, εξελίσσονται διαρκώς.

Γι’ αυτό τον λόγο, εκτός των προγραμμάτων σπουδών, δίνουμε και τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων από εξειδικευμένους επαγγελματίες, σε ποικίλους τομείς και για διαφορετικά επίπεδα γνώσης και εμβάθυνσης για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου. Δίνουμε έμφαση στην άρτια τεχνική κατάρτιση χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους, παραμένοντας, ωστόσο, προσηλωμένοι στις αξίες και στην αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη. Απώτερος στόχος είναι να αναδεικνύουμε τα ταλέντα και τη σκληρή δουλειά των σπουδαστών μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μελλοντικούς τους πελάτες και εξελίσσονται διαρκώς σαν επαγγελματίες. Στις σχολές μας σε Βόλο, Λάρισα μπορείς να ενημερωθείς άμεσα και να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου ένα από τα προγράμματά μας. Κάνε την αρχή για να καταφέρεις να κάνεις και εσύ το όνειρό σου πραγματικότητα!

Στις 9-10-11 Οκτωβρίου η σχολή ομορφιάς Bepro διοργανώνει μαζί με την elisabeth lashes 3ήμερα μοναδικά workshop. Συγκεκριμένα τα 4 πιο περιζήτητα workshops του χώρου της αισθητικής έρχονται στον Βόλο αποκλειστικά από την Bepro: Lash Lift Workshop Lash Extensions Workshop (One by One & 3D Volume) Brow Lamination Workshop Brow Shape & Tint Workshop. Κάθε σεμινάριο παρέχει πιστοποίηση και τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνεις πράξη τις γνώσεις σου! Ξεκίνα τώρα την καριέρα σου και μη φοβηθείς να ξεχωρίσεις. Κάλεσε στο 2421022400, Σπυρίδη 18, 38221, Βόλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το