Αθλητισμός

Austrian Boys: «Υποψίες για υποχθόνια παιχνίδια»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, μετά την οριστική ρήξη του Παναγιώτη Μποτσιβάλη με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Ζητούν από τον Ερασιτέχνη να αναθέσει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον παράγοντα εκείνο που θα έχει αυτοσκοπό ο Ολυμπιακός να κάνει πρωταθλητισμό. Αναλυτικά:
«Μετά τις εξελίξεις στα δρώμενα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, τις οποίες τις παρακολουθούμε στενά, έχουμε να δηλώσουμε, να απαιτήσουμε και να δώσουμε την εντολή εκ μέρους των οργανωμένων, χωρίς γενική συνέλευση, να δοθεί το τιμόνι της διοικούσας επιτροπής στον παράγοντα που έχει αυτοσκοπό και μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό. Ο Ολυμπιακός Βόλου ιδρύθηκε το 1937 για να πρωταγωνιστεί και αγωνίζεται για την κατάκτηση της κορυφής, σε οποιαδήποτε κατηγορία. Ιδέες και βλέψεις παραγόντων που επιθυμούν παίκτες από τα τσικό και μέτριες πορείες, μας προκαλούν υποψίες για υποχθόνια παιχνίδια της γνωστής «κουστωδίας» της πόλης.
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο και από αύριο να ανατεθεί το τιμόνι της ομάδος στον παράγοντα αυτόν που θέλει τον Ολυμπιακό Βόλου πρωταθλητή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το