Ελλάδα

Ατύχημα για τον Κώστα Σημίτη στην Ηλεία

ÊÙÓÔÁÓ ÓÇÌÉÔÇÓ ÐÑÙÇÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ EUROKINISSI ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ
Την πόρτα του Νοσοκομείου Πύργου πέρασε χθες το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.
Ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθε στο Νοσοκομείο (σ.σ το οποίο εγκαινίασε ο ίδιος το 2004) ως ασθενής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, σε ξύλο ή κάποιο σίδερο που βρισκόταν στο έδαφος, και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. Βέβαια, επειδή η είσοδος του κ. Σημίτη στο Νοσοκομείο, συνέπεσε χρονικά με τη διακομιδή των τραυματιών τροχαίου, που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως ο πρώην πρωθυπουργός, επέβαινε σ’ ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Κάτι που όμως, επίσημα, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patrisnews, στο Νοσοκομείο σήμανε… συναγερμός, με γιατρούς, νοσηλευτές και διοίκηση να σπεύδουν να τον υποδεχθούν και να του προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια και φροντίδα.
Τελικά, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον πρώην πρωθυπουργό και δυο ράμματα στο μέτωπο, όπου είχε χτυπήσει, έφυγε για το σπίτι του, ευχαριστώντας τον Διοικητή, για την φροντίδα και το ενδιαφέρον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Ο πρώην πρωθυπουργός, που βρίσκεται στην περιοχή από τη Μεγάλη Εβδομάδα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έκανε Ανάσταση με τη σύζυγό του Δάφνη, στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το