Τοπικά

Αστυνομικός έσωσε τη ζωή 63χρονου Λαρισαίου που πήγε να αυτοκτονήσει

Ένα, αν μη τι άλλο, συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη χθες το πρωί στον Αγιόκαμπο. Ένας 63χρονος Λαρισαίος, ενώ βρισκόταν στο εξοχικό του, αναζητήθηκε τηλεφωνικά από τη σύντροφό του που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην Λάρισα.
Η γυναίκα, βλέποντας πως δεν έπαιρνε καμιά απάντηση στις συνεχιζόμενες κλήσεις της, ανησύχησε και γρήγορα μετέβη στο εξοχικό σπίτι για να δει αν έχει γίνει κάτι κακό. Εκεί, τον βρήκε πεσμένο στο μπάνιο της οικίας και μέσα στα αίματα, αφού, όπως εύκολα διαπίστωσε, είχε κόψει με μαχαίρι τις φλέβες και των δύο χεριών του.

Αν και σοκαρισμένη από την εικόνα που αντίκρισε, βρήκε τη δύναμη και τηλεφώνησε το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς. Αμέσως, περιπολικό μετέβη στο εν λόγω σπίτι και οι αστυνομικοί τού προσέφεραν τος πρώτες βοήθειες. Ένας εξ αυτών μάλιστα, γνωρίζοντας για τους χειρισμούς που θα έπρεπε να ακολουθηθούν σε μια τέτοια περίπτωση, με σωτήριες -κρίνοντας εκ του αποτελέσματος- κινήσεις, κατάφερε να σταματήσει τη ροή αίματος, ώσπου ήρθε το ασθενοφόρο, τον παρέλαβε, τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και εν συ­νεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκε σημείωμά του με το οποίο εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.

Πηγή: Εφημερίδα “Ελευθερία”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το