Τοπικά

Ασυνείδητος πέταξε σε φρεάτιο στη Ν. Ιωνία δύο σκυλάκια

Επιχείρηση διάσωσης δύο μικρών σκυλιών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο από άνδρες της Πυροσβεστικής στη Ν. Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ασυνείδητος πέταξε σε φρεάτιο 6 περίπου μέτρων δύο σκυλάκια πριν από περίπου μία εβδομάδα.
Η πράξη αυτή δεν είναι πρωτόγνωρη, καθώς όπως σημειώνουν στην σελίδα τους στο facebook οι Εθελοντές για τα Αδέσποτα, έχει επαναληφθεί στο παρελθόν η πράξη αυτή, με ένα σκύλο 25 κιλών, που πάλι τον πέταξε σε φρεάτιο.
Αυτή τη φορά όμως τα δύο σκυλάκια, τα πέταξε σε βαθύ φρεάτιο στην περιοχή της Βαμβακουργίας , το οποίο μάλιστα ήταν σχεδόν απροσπέλαστο. Οι εθελοντές προσπάθησαν με κάθε μέσο να απεγκλωβίσουν τα σκυλάκια, ωστόσο δεν το κατάφεραν.
Για το λόγο αυτό κάλεσαν την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, όπως καταγράφονται στη σελίδα τους στο facebook, οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν εύκολα τα σκυλάκια, καθώς το φρεάτιο ήταν βαθύ και στενό και δεν μπορούσε να τοποθετηθεί σκάλα.
Κατόπιν τούτου, οι πυροσβέστες με επίπονες προσπάθειες τράβηξαν τα σκυλάκια με αυτοσχέδια θηλιά. Μάλιστα οι ίδιοι βλέποντας την κατάσταση των σκυλιών, αλλά και αντιλαμβανόμενοι την πράξη αυτή του ασυνείδητου, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τέτοιου είδους πράξεις.
Τα σκυλάκια που είχαν υποστεί σοκ από την μεγάλη ταλαιπωρία τους, βρίσκονται στο καταφύγιο και την Τρίτη οι εθελοντές θα τα μεταφέρουν στον κτηνίατρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το