Τοπικά

Ασφαλτικά 1,8 εκ. ευρώ σε Άλλη μεριά και Άνω Γατζέα από την Περιφέρεια

Ασφαλτικές εργασίες σε οδικά τμήματα των περιοχών Άλλης Μεριάς και Άνω Γατζέας πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο της εργολαβίας που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας «Συντήρηση οδικού δικτύου Μαγνησίας (ασφαλτικά, σήμανση, ασφάλεια), συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000,00€.

Με αυτό τον τρόπο η Περιφέρεια Θεσσαλίας ικανοποιεί αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, κατοίκων και φορέων, προκειμένου να γίνει ακόμη ασφαλέστερη η μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Σκοπός των εργασιών η ανακατασκευή, συντήρηση και αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων στα οδικά τμήματα τα οποία υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του περασμένου χειμώνα.

Οι ασφαλτικές εργασίες και η αποκατάσταση ζημιών σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου πραγματοποιούνται όπου κρίνεται απαραίτητο και αναγκαίο και θα συνεχίζονται καθημερινά από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Κάνουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Μαγνησίας. Σκοπός μας είναι η ασφαλής μετακίνηση όλων όσων κινούνται στα όρια της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας, με τις ασφαλτικές εργασίες να συνεχίζονται καθημερινά σε τμήματα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το