Ελλάδα

Είσαι αρχάριος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο; Τι είναι το starter kit;

Εάν είστε αρχάριοι στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα βασικά χαρακτηριστικά του και τι πρέπει να αναζητήσετε. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε αρκετές απορίες και θα είναι πολλά τα θέματα που θα πρέπει να μάθετε και να ενημερωθείτε πριν καταλήξετε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο που σας ταιριάζει. Αυτές οι συσκευές είναι κατασκευασμένες για να είναι επαναφορτιζόμενες, επαναγεμιζόμενες ή μίας χρήσης και αποτελούνται από δύο κύρια μέρη: την μπαταρία, η οποία παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα και τη δεξαμενή, η οποία φιλοξενεί ένα θερμαντικό στοιχείο και ένα ηλεκτρονικό υγρό που μπορεί να περιέχει νικοτίνη.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή που θερμαίνει το ηλεκτρονικό υγρό, μετατρέποντάς το σε ατμό, ο οποίος αποδίδει νικοτίνη και γεύσεις. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν τους καπνιστές να ξεφύγουν από το τσιγάρο. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λένε ότι το άτμισμα τους έχει βοηθήσει να περάσουν από το κάπνισμα στο άτμισμα με τις λιγότερες δυνατόν συνέπειες.
Οι συνήθειες που είχατε ως καπνιστές θα καθορίσουν και ποιο είναι το καταλληλότερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς. Εάν δηλαδή ως καπνιστής καπνίζατε πολύ τότε θα χρειαστείτε μια συσκευή με μπαταρία που διαρκεί πολύ και δίνει καλή παροχή νικοτίνης. Εφόσον καπνίζετε ελαφρά και αποφεύγετε τα προϊόντα καπνού, θα πρέπει να ξεκινήσετε με e-υγρό εξαιρετικά χαμηλής αντοχής.

Καθώς αποκτάτε εμπειρία, μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά υγρά υψηλότερης ισχύος για να έχετε ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνδυάσετε τη δύναμη του e-liquid σας με τη δύναμη του τρέχοντος τσιγάρου σας.Μπορείτε να επιλέξετε από την “ηλεκτρονικό τσιγάρο – Altersmoke “ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που σας κάνει να νιώθετε άνετα, από το πιο βασικό έως το πιο εξελιγμένο. Για να επιλέξετε το σωστό, πρέπει να αποφασίσετε ποιες λειτουργίες είναι πιο σημαντικές για εσάς. Τα πιο βασικά starter kit διαθέτουν βασικές λειτουργίες, όπως μπαταρία και φορτιστή.

Tο starter kit περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το άτμισμα. Συνήθως περιέχει καλώδιο φόρτισης USB, μπαταρία 650 mAh και clearomizer σε διάφορες γεύσεις. Το κιτ περιλαμβάνει επίσης μια συσκευή αποστράγγισης και ένα καλώδιο φόρτισης USB όπως σημειώνεται παραπάνω. Συνήθως, θα χρειαστεί να αγοράσετε το δικό σας υγρό για να το χρησιμοποιήσετε με το καθαριστικό.
Τα starter kit ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι διαθέσιμα για αρχάριους καθώς και για έμπειρους ατμιστές. Αυτά τα κιτ περιλαμβάνουν συνήθως τα βασικά εξαρτήματα μιας συσκευής, καθώς και πρόσθετα και περιφερειακά. Το starter kit θα πρέπει επίσης να περιέχει φιλικές προς το χρήστη οδηγίες που να σας καθοδηγήσουν σωστά στη μετάβαση από το παραδοσιακό κάπνισμα στο άτμισμα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι starter kit ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι starter kit. Μερικά προορίζονται για αρχάριους και περιλαμβάνουν ψεκαστήρες. Άλλα starter kit έχουν πιο προηγμένα χαρακτηριστικά. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και το στυλ σας. Ορισμένα από αυτά περιορίζονται λόγω της χωρητικότητάς τους και μπορεί να είναι πολύ ακριβά για τις δικές σας ανάγκες.Ανάλογα με τον τύπο του starter kit ηλεκτρονικού τσιγάρου που θα επιλέξετε θα είναι και η τιμή του. Ωστόσο, η τιμή ενός starter kit θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στο πλαίσιο των αναγκών σας γιατί δεν είναι όλα κατάλληλα για όλους. Όταν επιλέγετε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον ατμό και τη γεύση του υγρού που θα χρησιμοποιήσετε. Η ενημέρωση και η επικοινωνία με τους επαγγελματίες του χώρου θα σας βοηθήσουν να μην κάνετε λανθασμένες επιλογές που ενδεχομένως σας απογοητεύσουν και σας κοστίσουν ακριβά.
Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι τα starter kit είναι ηλεκτρονικά τσιγάρα για αρχάριους και κυρίως για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν το άτμισμα. Ακριβώς λοιπόν για αυτόν το λόγο αποτελούν μια οικονομικότερη λύση με αποδόσεις όπως εκείνες των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Αποτελούν ενδεχομένως την μετάβαση προς τον μαγικό κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το