Αθλητισμός

Αρκετοί παίκτες στο “μικροσκόπιο” του Βόλου

Οι ιθύνοντες του Βόλου συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που θα απασχολήσουν την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, κυρίως από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, από την Αργεντινή, τη Γαλλία και την Ισπανία. Άμεσα θα υπάρξει ένα ταξίδι στη Γαλλία, όπου οι Τάκης Γιαννόπουλος και Άκης Πέτρου θα παρακολουθήσουν από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Στον Βόλο, όπως ήδη έχει γραφτεί, υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αριστερού οπισθοφύλακα του Εργοτέλη, Γιώργο Σερβιλάκη. Πρόκειται για 25χρονο ποδοσφαιριστή με δύο «γεμάτες» χρονιές στον Εργοτέλη (μετρά 49 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ 2) και άμεσα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση του Βόλου θα κινηθεί για να εντάξει τον Σερβιλάκη στο δυναμικό της.
Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, αναμένεται ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα, με στόχο τη νίκη. Άλλωστε, οι δύο ομάδες τα τρία τελευταία χρόνια μας έχουν «χαρίσει» πολύ ωραία παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό, με γκολ και θέαμα. Φέτος, στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ο Βόλος είχε νικήσει με 3-0 τον Ατρόμητο εντός έδρας, σε ένα από τα λίγα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος όπου οι «κυανέρυθροι» κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.
Θυμίζουμε, ότι μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολουθούν δύο ακόμη παιχνίδια, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 7/5 και με ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στις 15/5.
Οι «κυανέρυθροι» αντιμετώπισαν ορισμένα προβλήματα τραυματισμών. Οι Τσοκάνης, Μπαριέντος και Φεράρι γυμνάζονται, πλέον κανονικά το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Τερεζίου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (ταλαιπωρήθηκε με τη μέση του). Εκτός θα είναι και ο Κότνικ, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρων από τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Banksy: Υπό κράτηση ο άνδρας που συνελήφθη για κλοπή του νέου έργου του

Στη σύλληψη ενός άντρα που θεωρείται ύποπτος για την κλοπή του νέου έργου τέχνης του…

24 Δεκεμβρίου 2023

Η «AI-Everything» οδηγεί στην ανεργία;

  Του Γ. Καπουρνιώτη «ΑΙ Everything» - Τεχνητή Νοημοσύνη στα Πάντα. Αυτός ήταν ο τίτλος…

24 Δεκεμβρίου 2023

Υπαίτιος θανατηφόρου τροχαίου διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στα Χανιά

Μεγάλα χρηματικά ποσά ήταν κέρδη ενός 46χρονου Έλληνα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης…

24 Δεκεμβρίου 2023

Το παιχνίδι ως δώρο Χριστουγέννων στα φτωχά και πλούσια παιδιά

  Του Δημήτρη Τσουκάλη, ψυχολόγου Κέντρου Κοινότητας ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου Αν μείνουμε στην επιφάνεια, τα…

24 Δεκεμβρίου 2023

Αράχωβα – Επιμένει η πλευρά της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε το χάσκι: Μόνο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει αυτό που συνέβη στον Όλιβερ

Ο σύζυγος της κτηνιάτρου Ιτέας Κλεονίκης Τόλα, Νίκος Γιαννέτσος, κρατάει επί σειρά ετών το ιατρείο…

24 Δεκεμβρίου 2023

Προσφορά τροφίμων σε ιδρύματα από τον Σύλλογο Ρουμελιωτών Βόλου

Μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Ρουμελιωτών Βόλου παρέδωσαν τρόφιμα που συλλεγησαν στην εκδήλωση του, στο…

24 Δεκεμβρίου 2023