Τοπικά

Αργύρης Κοπάνας: “Οι πρόεδροι είναι η αιχμή του δόρατος για τα χωριά μας”

Συνάντηση με προέδρους των χωριών του Δήμου Βόλου πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων, Αργύρης Κοπάνας, στον Όμιλο-Ακτή ΝΟΒ, και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τις ανάγκες των χωριών.
Ο κ. Κοπάνας απευθυνόμενος στους προέδρους τους χαρακτήρισε ως “αιχμή του δόρατος για τα χωριά” και συνέχισε λέγοντας “βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή της μάχης με τα προβλήματα της καθημερινότητας και σηκώνετε ένα μεγάλο βάρος του αγώνα, που δίνουμε, για να κρατήσουμε ζωντανά και όρθια τα χωριά μας σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουμε, αλλά και την τελευταία δεκαετία των μνημονίων και του κορωνοιού”.
Ο Αργύρης Κοπάνας υπογράμμισε ότι ” με συνέργειες και συλλογική προσπάθεια καθημερινά πετυχαίνουμε μικρές και μεγαλύτερες νίκες για τα χωριά μας. Κάθε φορά κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Κάθε φορά βάζουμε ένα επιπλέον λιθαράκι”.


Ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και το έργο της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου λέγοντας ότι” στο επίκεντρο του προγράμματός μας βρίσκονται παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης των υποδομών με εργολαβίες ανακαίνισης δημοτικών κτιρίων, ανακατασκευής πλατειών και καλντεριμιών, κατασκευής καινούριων παιδικών χαρών, βελτίωσης της αστικής και αγροτικής οδοποιίας, επέκτασης του φωτισμού καθώς και έργα νερού και αποχέτευσης”
Επίσης, ο Αργύρης Κοπάνας είπε ότι “δίνουμε έμφαση στην πολιτική προστασία και την καθαριότητα, έτσι ώστε οι δημότες μας να είναι ασφαλείς και τα χωριά μας να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα”.
Τέλος, ο Αργύρης Κοπάνας υπογράμμισε ότι “παρακολουθώ στενά την δράση σας και έχω διαγνώσει την αγάπη σας για τον τόπο σας και τον ζήλο σας όσον αφορά την επίλυση των προβλημάτων” και διαβεβαίωσε ότι “η αποτελεσματική αυτή πορεία και συνεργασία με την δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου θα συνεχισθεί και θα ενταθεί ακόμη περισσότερο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το