Αθλητισμός

Αργεντινή: Πάει για πωλήσεις ρεκόρ η φανέλα με τα τρία αστέρια

Η φανέλα της Εθνικής Αργεντινής έγινε ανάρπαστη κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η εμφάνιση του Μέσι ειδικά, δεν υπήρχε διαθέσιμη παγκοσμίως, καθώς τα αποθέματα δεν έφτασαν για να καλύψουν την τεράστια ζήτηση. Ειδικά όσο η «αλμπισελέστε» προχωρούσε στη διοργάνωση και το όνειρο πλησίαζε.

Τώρα που έγινε πραγματικότητα, δε μιλάμε απλά για τεράστια ζήτηση αλλά για πανζουρλισμό. Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί η αθλητική εταιρία που ντύνει την Εθνική Αργεντινής και φυσικά η Ομοσπονδία της χώρας. Έτσι στις 26 Δεκεμβρίου θα τεθεί προς πώληση η νέα φανέλα της «αλμπισελέστε». Αυτή με τα τρία αστέρια πάνω απ’ το σήμα.

Κάθε αστέρι συμβολίζει κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει κατακτήσει η χώρα της λατινικής Αμερικής. Έτσι προστέθηκε και το 2022 σε αυτά του 1978 και του 1986. Κατά συνέπεια αποκτά η φανέλα συλλεκτική αξία, καθώς πρόκειται για το σχέδιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, με το σήμα της διοργάνωσης και τα τρία αστέρια να την κοσμούν.

Λόγω της ζήτησης που ήδη υπήρχε, είναι δεδομένο πως θα γίνει ανάρπαστη η συγκεκριμένη εμφάνιση. Κάποιοι πιστεύουν πως ειδικά αυτή με το όνομα του Μέσι στην πλάτη και το «10» δεν αποκλείεται να καταγράψει ρεκόρ πωλήσεων!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το