Αθλητισμός

Άρεσε ο Ολυμπιακός στη Θήβα στο φιλικό με τον ΑΟ Υπάτου

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Υπάτου στη Θήβα. Δεν ήταν μόνο η νίκη που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά η συνολική εικόνα της ομάδας, που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αρχίζει πλέον και χρησιμοποιεί τους παίκτες εκείνους που τους προορίζει για το βασικό σχήμα και στο προχθεσινό φιλικό είδαμε τους Λάμπο και Θεοδωρόπουλο να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα). Ωστόσο, η κίνηση που έκανε ο Σάκης Θεοδοσιάδης ήταν να χρησιμοποιήσει τον Στέργιο Ψιάνο στο κέντρο της άμυνας. Ο Ψιάνος με την εμπειρία του βοήθησε σημαντικά και τον έτερο κεντρικό αμυντικό, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, με τους δυο τους να έχουν πολύ καλή συνεργασία.

Επίσης, τοποθέτησε τον Ντινιωτάκη στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του αγωνίστηκαν οι Κόλα και Αναστασίου, με τον Καμπέρη να παίζει ως ανασταλτικός μέσος. Ο Διαμαντόπουλος αριστερά και ο Σκοπελίτης δεξιά ήταν οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ωραία εικόνα στο παιχνίδι, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες είχαν καλά τρεξίματα, απόρροια της πολύ καλής φυσικής κατάστασης από του δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία. Ήταν πειθαρχημένοι πάνω στην τακτική που ακολούθησε η ομάδα και ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο ΑΟ Υπάτου.

Ο Ολυμπιακός διέθετε ταχύτητα, αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας και πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας μετά από τρία φιλικά όπου η ομάδα είχε μείνει στο μηδέν επιθετικά. Η ανασταλτική λειτουργία ήταν η ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν επιθετική άμυνα, πιέζοντας ψηλά, δίχως να επιτρέπουν στον αντίπαλο να γίνεται απειλητικός για το τέρμα του Καβουσάκη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν σταθερός κάτω από τα δοκάρια του.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης πιστεύει ότι η ομάδα όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνεται ολοένα και καλύτερη, πιο δυνατή, αποκτώντας μεγαλύτερη συνοχή στο παιχνίδι της.

Βέβαια, θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν ορισμένες μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών, προκειμένου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του. Προς το παρόν, πάντως, οι μεταγραφικές κινήσεις φαίνεται να είναι «παγωμένες», με την τεχνική ηγεσία να συνεχίζει να ζητεί από τη διοίκηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και να έρθουν στην ομάδα τρεις-τέσσερις έμπειροι παίκτες σε καίριες θέσεις.

Τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΑΟ Υπάτου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εξοχικά

Άνοδος καταγράφεται στις μέσες ζητούμενες τιμές πώλησης εξοχικών κατοικιών κατά τους πρώτους μήνες του έτους…

23 Μαΐου 2024

Θλίψη για τον θάνατο συνταξιούχου εργαζόμενου της ΑΓΕΤ

Μια ακόμη απώλεια για την μεγάλη οικογένεια της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Έφυγε πρώην εργαζόμενος της Γιώργος…

23 Μαΐου 2024

Στη λίμνη Πλαστήρα η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠεΠ «Θεσσαλία» 2021-2027

Στη Λίμνη Πλαστήρα (ξενοδοχείο ΚΑZARMA) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου και με ώρα έναρξης…

23 Μαΐου 2024

Πιστώσεις

Το συνολικό ποσό των 31.000 ευρώ είναι η πίστωση που εξειδικεύτηκε στον προϋπολογισμό του Δήμου…

23 Μαΐου 2024

Στον Βόλο το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης το 2025

Στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης με τίτλο «Η εκπαίδευση…

23 Μαΐου 2024

Αφίσα

Πάνω από επτά χρόνια είχε να τοποθετηθεί αφίσα της ΔΑΠ στον Θόλο του παραλιακού συγκροτήματος…

23 Μαΐου 2024