Αθλητισμός

Αρχίζει σήμερα το τριήμερο προπονήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η Νίκη

Αρχίζουν σήμερα τα δοκιμαστικά στη Νίκη. Μεγάλος ο αριθμός παικτών που έχει δηλώσει συμμετοχή, με τους «κυανόλευκους» να ελπίζουν ότι θα βρουν αξιόλογες περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούγονται πολλά για μεταγραφές στη Νίκη, αλλά η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου δεν παρεκκλίνει από τον αρχικό της στόχο. Αυτός ήταν να δημιουργήσει μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας πλούσια σε ταλέντο και ενθουσιασμό.
Κινούμενοι πάνω στο συγκεκριμένο πλαίσιο οι «κυανόλευκοι» διοργανώνουν δοκιμαστικά. Σ’ αυτά θα λάβουν μέρος νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίο σκοπεύουν να δείξουν το ταλέντο τους και θα προσπαθήσουν να πείσουν το προπονητικό τιμ ότι αξίζουν να φορούν την κυανόλευκη φανέλα.
Ο Φάντζιο Μπούις, ο Στέφανος Ξηροφώτος και ο Ανδρέας Γεωργίου επί τρεις ημέρες θα βάλουν στο «μικροσκόπιο» τους εν λόγω παίκτες και θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν για την απόκτησή τους ή όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή είναι μεγάλη. Περίπου 20 ποδοσφαιριστές έχουν δηλώσει ότι θα λάβουν μέρος και οι ηλικίες τους κυμαίνονται μεταξύ 17 και 24 ετών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών. Δηλαδή δεν επιτρέπεται να την παρακολουθήσουν ούτε φίλαθλοι αλλά ούτε και εκπρόσωποι του Τύπου. Μοναδικοί που θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα είναι οι συνοδοί των παικτών που θα δοκιμαστούν.
Είναι προφανές πως η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου δεν θέλει να εμπλακούν τρίτοι στις εν λόγω δοκιμές, ούτε κάποιοι ποδοσφαιριστές που τυχόν ξεχωρίσουν να μπουν στο «μάτι» άλλων συλλόγων. Αυτός είναι ο λόγος, λοιπόν, που κρατούν αυτή τη μυστικότητα, θέλοντας να διασφαλίσουν πλήρως τη διαδικασία.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας
Στην κυκλοφορία βγήκαν σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας. Η σχετική ανακοίνωση των «κυανολεύκων» αναφέρει τα κάτωθι:
«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι από την Τρίτη 25 Ιουλίου άρχισε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την νέα χρονιά. Η διάθεση τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες Καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.
Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμεΑ ,παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Μάλιστα θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, μέσα από το www.nikifc.gr , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.
Οι τιμές των καρτών διαμορφώνονται ενδεικτικά ως εξής: Gold: 250 €, Basic: 100 €, Fans: 70 €, Ladies: 50 €, Kids: 20 € και Family: 130 €.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες αλλά και τις επιμέρους εκπτώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias.
Το Γραφείο Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και Καρτών διαρκείας θα λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή τις ώρες 12.00-14:00 και 19.00-21:30».

Εγγραφές στο τμήμα μπάσκετ της Νίκης
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Νίκης. Για το λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Έλα κι εσύ να γνωρίσεις το άθλημα του μπάσκετ, έλα να κάνεις φίλους, να παίξεις, να γελάσεις, έλα να γίνεις μέλος στην μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου!
Οι εγγραφές στην ανανεωμένη ακαδημία της ομάδας μας έχουν ξεκινήσει.
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μέχρι το τέλος Ιουλίου, και ώρες 09:00 – 11:00 το πρωί, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος γονιός ή αθλητής να έρθει στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, να γνωρίσει τους προπονητές, να δει τον τρόπο δουλειάς μας, να συμμετέχει στις προπονήσεις και να γίνει μέλος της ομάδας μας!
Πληροφορίες στον υπεύθυνο Ακαδημίας Χρήστο Αθανασιάδη (τηλ. 6980283394) και στον υπεύθυνο επικοινωνίας Μιχάλη Τσιντσίνη (τηλ. 6947688550)».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το