Τοπικά

Αψίδα από νερό για την υποδοχή της πτήσης από Μόναχο στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου (video)

Με αψίδα από νερό έγινε σήμερα η υποδοχή των τουριστών της πτήσης CONDOR από το Μόναχο στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου για τη φετινή τουριστική περίοδο. H ειδική εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και άλλους τουριστικούς φορείς της περιοχής.

Η άφιξη της πτήσης από Μόναχο έγινε στη μία το μεσημέρι.  Η αεροπορική εταιρεία «Condor» συμπεριέλαβε το αεροδρόμιο του Βόλου στο πρόγραμμα των πτήσεών της για το τρέχον έτος. Τα δρομολόγια, που ξεκινούν αύριο, θα διαρκέσουν έως τις 28 Οκτωβρίου 2017, με απευθείας πτήση που θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Σάββατο με ώρα άφιξης 12:55 και ώρα αναχώρησης 14:00.

Η «Condor» είναι μία αεροπορική εταιρεία με βάση τη Φρανκφούρτη στη Γερμανία. Το δίκτυό της καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια και Κεντρική Αμερική, Καναδά, Καραϊβική, Κανάρια Νησιά και Μαρόκο, καθιστώντας την έτσι, την τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Γερμανία, αλλά και μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες τουρισμού στον κόσμο (σε σχέση με τον στόλο της και τον αριθμό των επιβατών που διακινεί). Διακινεί ετησίως περισσότερους από 6 εκατομμύρια επιβάτες και αποτελεί μέλος της εταιρείας «Thomas Cook Group».

Επίσης από σήμερα ξεκίνησαν και οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας «TUI Fly». Η εταιρεία «TUI Fly» είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία αεροπορικής μετακίνησης επιβατών στο Βέλγιο. Ο στόλος της αποτελείται από 27 αεροσκάφη, που πραγματοποιούν 187 δρομολόγια από και προς 101 αεροδρόμια. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και θα διαρκέσουν έως τις 7 Οκτωβρίου.

Εκτός από τις παραπάνω δύο εταιρείες για το 2017 έχουν προγραμματιστεί πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών:
-«Austrian» από Βιέννη, με αρχή στις 17 Ιουνίου και μέχρι 23 Σεπτεμβρίου.
-«Tus Airways», ναυλωμένη πτήση από Τελ Αβίβ κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από 23 Ιουνίου μέχρι 28 Αυγούστου.
-«Transavia», ναυλωμένη πτήση από Άμστερνταμ μέσω Κεφαλονιάς κάθε Παρασκευή και μέχρι 25 Αυγούστου.
-«Transavia France» ναυλωμένη πτήση του club Med από Παρίσι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.
-«HOP» ναυλωμένη πτήση από Γενεύη 1 και 8 Ιουλίου Σάββατο.
-«Small Planet» ναυλωμένη πτήση από Λονδίνο μέσω Σκιάθου από 26 Μαΐου μέχρι 6 Οκτωβρίου κάθε Παρασκευή. Συνολικά δηλαδή προβλέπονται σε εβδομαδιαία βάση εννέα πτήσεις στο ζενίθ της φετινής θερινής τουριστικής περιόδου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το