Τοπικά

Πολάκης: Απουσίασε 57 ημέρες σε τρεις μήνες θητείας… ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Φώτης Σερέτης

Ο διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, ανέλαβε στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά …κατάφερε ως το τέλος του 2019 να λείψει για υπηρεσιακούς λόγους 57 ημέρες και φυσικά να πληρωθεί και το ανάλογο ποσό για τα εκτός έδρας. Το γεγονός αυτό δεν ξέφυγε από από τον Παύλο Πολάκη που έκανε και τη σχετική ανάρτηση στο Facebook. Συγκεκριμένα γράφει:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ !!! Έλεος, πληρώνουμε και τα ρεβεγιόν των ΥΠΕΑΡΧΩΝ ΤΩΡΑ ;;;; Διαβάστε το έγγραφο που μου έστειλαν από την 5ηΥΠΕ με υπογραφή του διοικητή Σερέτη !!!!!

ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!

ΥΓ Αλήθεια πως γίνεται από τις 19 Σεπτέμβρη που ανέλαβε τη διοίκηση ο κυριος Σερετης να λείψει για υπηρεσιακούς λόγους 57 ημέρες (ολογράφως πενήντα εφτά) μέχρι τις 30/12 και να πληρωθεί βέβαια τα εκτός έδρας ;;;; Ποιος είναι, ο «ταξιδευτής» Στερεάς και Θεσσαλίας;;;

Αν διαβάσεις το κείμενο σου σηκώνεται η τρίχα .Εκτος από λαμόγια είναι και πεινασμένοι ξεφτίλες .Εχει γράψει 57 ημέρες εκτός έδρας σε 3 μήνες και δέκα μέρες και γράφει και άλλη μια με διανυκτέρευση την παραμονή της πρωτοχρονιάς για να επισκεφτεί- λέει- το νοσοκομείο Βόλου και το κέντρο υγείας Ζαγοράς ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ για “υπηρεσιακούς λόγους” Δηλαδή να κάνει πρωτοχρονιά στο Πήλιο σε ξενοδοχείο και να πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ !!! Έλεος ,,πληρώνουμε και τα ρεβεγιόν των ΥΠΕΑΡΧΩΝ ΤΩΡΑ ;;;; Διαβάστε το έγγραφο που…

Publiée par Παυλος Πολακης sur Dimanche 26 janvier 2020

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το