Ελλάδα

Απουσιολόγιο για τους καθηγητές Πανεπιστημίου που θα πάνε ή όχι στην ομιλία Τσίπρα σήμερα

tsipras

Ενα e-mail από το γραφείο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενόψει της σημερινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα προκαλεί ερωτήματα και αντιδράσεις.

Την αποκάλυψη του e mail που ζητά από τους καθηγητές να ενημερώσουν αν θα παραβρεθούν στην ομιλία -κάτι που δεν γινόταν ποτέ αντίστοιχα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- αποκαλύπτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Βάσω Κιντή, που διδάσκει φιλοσοφία στο τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εγραψε χαρακτηριστικά χθες το βράδυ:
«Πήραμε πριν λίγο e-mail από το Γραφείο του Πρύτανη στο ΕΚΠΑ το οποίο μάς καλεί, λόγω πιθανώς αυξημένης προσέλευσης στην εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου παρουσία του πρωθυπουργού, να επιβεβαιώσουμε ότι θα παραστούμε στέλνοντας σε μία ηλεκτρονική διέυθυνση το ονοματεπώνυμό μας και το Τμήμα/υπηρεσία όπου υπηρετούμε
Το βρίσκω εξαιρετικά ατυχές. Ακόμη κι αν υπάρχουν θέματα ασφαλείας δεν καταλαβαίνω τι χρειάζονται τα ονοματεπώνυμα και τα τμήματα υπηρεσίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έρχεται κάθε χρόνο στο Πανεπιστήμιο για αυτή την επέτειο χωρίς ανάλογο μέτρα. Τέτοιοι έλεγχοι θυμίζουν άλλες εποχές».

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το