ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άχρηστες οι ευκαιρίες

Παραπολιτικά

Κοντός ψαλμός…

Παραπολιτικά

Ακριβότερο το δίπλωμα

Παραπολιτικά

«Η μαρίνα του Βόλου»

Άρθρα

«Υποψηφιότητες και επιλογές»

Άρθρα

Τοπικά

Αποθεώθηκε από την ομάδα Μπέου ο Αλέκος Βούλγαρης – Θα μετέχει σε επιτροπή για το Μουσείο της Αργούς

Καταχειροκροτήθηκε ο πρώην δήμαρχος Αλέκος Βούλγαρης από την παράταξη Μπέου για τη συμμετοχή του στην ομάδα παρακολούθησης του Μουσείου της Αργούς. Τα σχόλια, όπως δήλωσε, δεν τον αγγίζουν και, όπως είπε, οι τίτλοι που τον συνόδευαν από τον χώρο που τον ανέδειξε ανήκουν στο παρελθόν και μετέχει με την ιδιότητα του αρχιτέκτονα.

Ο Α. Μπέος είπε πως τους συνδέει αλληλοεκτίμηση. Σημείωσε πως στην πόλη υπάρχει αλλαγή σκηνικού. Επίσης στην Επιτροπή θα μετέχει ο Νίκος Ντόκος που θα αντικαταστήσει το Τέλη Δουλόπουλο, «γιατί έχει κομματικές εξαρτήσεις», όπως είπε ο Αχ. Μπέος.

Ο Αλέκος Βούλγαρης επισήμανε πως η κατασκευή του Μουσείου της Αργούς είναι πρόκληση και αναφέρθηκε και στο ταξίδι στην Κολχίδα που κατέληξε στην Αλβανία επί της θητείας του στον δήμο… «Το έργο που αναλαμβάνουμε είναι σημαντικό και κυρίως της εξεύρεσης πόρων και πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει η πόλη», είπε.

Η δήλωση του Αλ. Βούλγαρη 

«Πάνω από όλα ως επαγγελματίας αρχιτέκτονας μηχανικός με την αρχιτεκτονική, οικοδόμησαν τη ζωή μου και την οικογένειά μου. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ως συνδικαλιστικής και πολιτικός βασίστηκε πάντα στην επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο μου, τους συνανθρώπους μου και τους κοινωνικούς αγώνες μέσα στον χώρο της Ένωσης Κέντρου Παλιά, του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια και του ΚΙΝΑΛ σήμερα.

Η προσφορά στον τόπο μου είναι συγκεκριμένη και έχει ονοματεπώνυμο. Αυτό που επιθυμώ σήμερα είναι να κλείσω τον κύκλο της ζωής μου με την αρχιτεκτονική όπως ξεκίνησα με το σημαντικό αυτό, για την ανάπτυξη της πόλης μας έργο.

Αυτός και μόνο είναι αποκλειστικά ο λόγος που αποδέχομαι την τιμητική για εμένα πρόταση της δημοτικής αρχής για το μουσείο της Αργούς.
Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και σχόλια για το γεγονός αυτό δεν με αγγίζουν γιατί η θέση μου είναι ξεκάθαρη και μοναδική.

Τα αξιώματα που υπηρέτησα στην πολιτική τιμώντας τον πολιτικό μου χώρο που με ανέδειξε ανήκουν στο παρελθόν, ο τίτλος και το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού όμως ήταν και παραμένει για πάντα στη ζωή μου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το