Τοπικά

Αποτελέσματα για 15 “ύποπτα” περιστατικά κορωνοϊου αναμένει σήμερα το Νοσοκομείο του Βόλου

Σήμερα αναμένει το Νοσοκομείο του Βόλου αποτελέσματα για δεκαπέντε περιστατικά ύποπτα για κορονοϊό.  Πρόκειται για άτομα που έσπευσαν με γριπώδη συμπτώματα  στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών από προχθές  το βράδυ μέχρι και σήμερα Τετάρτη  πρωί .

Τα έντεκα περιστατικά είχαν καταγραφεί μέχρι την Τρίτη το βράδυ και αφορούσαν σε δύο μικρά παιδιά, αγόρια και τα δύο, ηλικίας 15 μηνών και 5 χρονών αντίστοιχα, τέσσερις γυναίκες 36,50, 54, 64 και πέντε άνδρες ηλικίας 36,39,39, 77 και 85 χρόνων.

Σήμερα το πρωί προστέθηκαν άλλα τέσσερα άτομα στη λίστα εκείνων που εξετάζονται. Πρόκειται για δύο γυναίκες  33 και 55 χρονών αντίστοιχα και δύο άνδρες, ηλικίας 59 και 65 χρόνων. Η 55χρονη είναι νοσηλεύτρια και ανήκει στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Από τα 15 αυτά περιστατικά, σε θαλάμους αρνητικής πίεσης έχουν οδηγηθεί 5 άτομα, άλλα έξι άτομα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ άλλα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στην ειδικά διαμορφωμένη Μονάδα Λοιμώξεων που δημιουργήθηκε στο Αχιλλοπούλειο, στο ισόγειο της παλιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου, όπου μέχρι πρότινος λειτουργούσε η Β’ Παθολογική Κλινικής που έχει μεταφερθεί στον 5ο όροφο της νέας πτέρυγας του κτιρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το