Ελλάδα

Απόδραση Αλβανών κακοποιών από το Α.Τ. Αργυρούπολης

Απόδραση τριών Αλβανών που είχαν συλληφθεί στις 13 Ιουνίου για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης.
Συγκεκριμένα, οι τρεις αλλοδαποί στις 6:30 το πρωί της Τρίτης έκοψαν με μεταλλικό νήμα το κάγκελο της τουαλέτας και πήδηξαν στο κενό από ύψους περίπου 10 μέτρων.
Κατά πληροφορίες, αρχικά έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν, ωστόσο πήδηξαν τους φράκτες του κτιρίου και κατόρθωσαν να διαφύγουν.

Οι δραπέτες είχαν συλληφθεί πριν από έξι ημέρες, ως μέλη σπείρας η οποία φέρεται να ευθύνεται για πάνω από 70 περιπτώσεις διαρρήξεων στην Αττική, με συνολική λεία άνω των 400.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι μιλώντας στην «Κ», ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή, το σωματείο είχε επισημάνει την ακαταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζει το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ είχε καταγγείλει και αποδυνάμωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής».

Πηγή: www.kathimerini.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το