Ελλάδα

Από την Πάτρα ο νέος Πρόεδρος, λέει ο Νικολόπουλος

nikolopoulos

«Από αυτή την περιοχή ξεκίνησαν μεγάλα γεγονότα. Από αυτή την περιοχή, είμαι σίγουρος, ότι θα σημειωθούν και οι επόμενες εξελίξεις. Η προσεχής εβδομάδα φέρνει πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα. Από τη συγκρότηση του προεδρείου της νέας Βουλής, μέχρι τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ένα πρόσωπο που έχουν αγαπήσει όλοι οι Έλληνες. Ένα πρόσωπο που ξεκίνησε τη δική του ηγετική, δύσκολη, ανηφορική πορεία από την πόλη της Πάτρας».
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαΐας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα ζητήσει τον έλεγχο του ρόλου των δημοσκοπήσεων.
Όπως είπε, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ζητήσει, μέσω της Δικαιοσύνης, αλλά και του κοινοβουλευτικού ελέγχου, να ελεγχθεί και να διερευνηθεί ο ρόλος των δημοσκοπήσεων και πρόσθεσε ότι αμέσως μόλις ξεκινήσει την λειτουργία της η νέα Βουλή θα επαναφέρει και θα καταθέσει όλες τις ερωτήσεις, τις σχετικές με την διαπλοκή, που τόσο ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση, είχαν καταθέσει στην προηγούμενη Βουλή.
«Δώσαμε μία υπόσχεση στον λαό, ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες για τα μνημόνια και ότι το πάρτι της διαπλοκής θα σταματήσει. Και αυτή την υπόσχεση, πρέπει να την τηρήσουμε», υπογράμμισε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το