ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια μοναδική εμπειρία στο CERN

Οι εικόνες της ημέρας

Σκουπίδια από τον αέρα 

Οι εικόνες της ημέρας

Ο έρωτας σκαλί σκαλί…

Οι εικόνες της ημέρας

Να τον «χαίρονται» τον Δημόκριτο

Παραπολιτικά

Η ανευθυνότητα της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ

Παραπολιτικά

Αγωνιστική των ντέρμπι στην Α’ ΕΠΣΘ

Αθλητισμός

Επίθεση από «χάκερς» στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Τοπικά

Σεισμική δόνηση 2,9 Ρίχτερ στον Βόλο

Τοπικά

Παρουσίαση βιβλίων στο ARTE LIBRE GALLERIA

Πολιτισμός

Πρόσληψη 17 ατόμων για το Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού

Τοπικά

Mε τον Κώστα Δέρβο η κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Βόλου

Τοπικά

Η Απτυχίωτη

Από πάνω τα λαμπάκια κι από κάτω τρέχουνε λαδάκια! (Photos)

Οι εργασίες στολισμού, στο κέντρο τη πόλης του Βόλου, έχουν ξεκινήσει και η αρμόδια δημοτική υπηρεσία έχει διαθέσει ένα καλαθοφόρο όχημα γι’ αυτόν το σκοπό. Τα λαμπάκια τοποθετούνται σε Ιάσονος και Δημητριάδος και, ενώ όλοι στρέφουμε τα μάτια μας ψηλά, για να δούμε την πόλη να φορά τα γιορτινά της, ένας παρατηρητικός καταστηματάρχης πρόσεξε ότι, κάτω από το όχημα, υπάρχει μια σακούλα σκουπιδιών… Κοιτώντας πιο προσεκτικά, διέκρινε ότι γινόταν διαρροή λαδιού από τη μηχανή και ότι ο δημοτικός υπάλληλος που χειρίζεται το όχημα, φρόντισε να τοποθετήσει, στο επίμαχο σημείο του κάτω μέρους του μία σακούλα, για να συγκεντρώνει τα λάδια, την οποία ελέγχει σε κάθε στάση του καλαθοφόρου, ώστε να μην γεμίσει ο δρόμος.

Για όσους δεν γνωρίζουν και κυρίως για τους αρμόδιους αντιδημάρχους του Δήμου Βόλου, η επισκευή για την αντλία του υδραυλικού συστήματος του ανυψωτικού μηχανισμού απαιτεί μια τσιμούχα κόστους περίπου επτά ευρώ και εργασίας δύο ωρών. Η επικινδυνότητα για τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα στο δρόμο που προκαλεί το συγκεκριμένο μηχάνημα, το οποίο αφήνει λάδια, δεν χρήζει περαιτέρω επεξήγησης.

Πέρα, λοιπόν, από τις φιλότιμες προσπάθειες του δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος προφανώς συναισθάνεται ότι μπορεί να προκληθεί ακόμη και θανατηφόρο τροχαίο και προσπαθεί με τη σακούλα να μαζέψει το λάδι, περιμένουμε, εκτός από λαμπάκια, στο Δήμο Βόλου να αγοράσουν και καμιά τσιμούχα, για να μην τρέχουν τα λαδάκια. Ξέρουμε ότι η τσιμούχα δεν φαίνεται, είναι, όμως, οφθαλμοφανέστατα τα αποτελέσματα από την έλλειψή της… και πρέπει να αποφύγουμε τα χειρότερα…

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το