Κόσμος

Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία: Γυναίκα «αναστήθηκε» λίγα λεπτά πριν την αποτεφρώσουν

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία, καθώς λίγα λεπτά πριν αποτεφρώσουν μια γυναίκα, αυτή ξύπνησε, προκαλώντας σοκ στους υπεύθυνους γραφείου τελετών!

Τι συνέβη

Η Μπούτζι Άαμα «αναστήθηκε» κυριολεκτικά λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία. Η 52χρονη είχε υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά στο σπίτι της την 1η Φεβρουαρίου και διακομίστηκε σε νοσοκομείο για θεραπεία, με σοβαρά τραύματα στο μισό της σώμα.

Στη συνέχεια πήρε εξιτήριο καθώς δεν μπορούσε η οικογένεια να πληρώσει την νοσηλεία και δεν συνέχισε καμία θεραπεία. Λίγες μέρες μετά, δεν άνοιγε τα μάτια της και ο σύζυγός της πίστεψε πως είχε πεθάνει έτσι κανόνισε την μεταφορά της σορού της σε ένα αποτεφρωτήριο, σύμφωνα με τους Times of India.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε δεν είχε πεθάνει καθώς συνήλθε λίγο πριν μπει στην νεκρική πυρά.

«Αρχικά τρομάξαμε, γιατί δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, αν και είχαμε ακούσει κάποιες ιστορίες», δήλωσε μια γυναίκα που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Επέστρεψε ζωντανή στο σπίτι της
Ο οδηγός της νεκροφόρας που την παρέλαβε τελικά την επέστρεψε πίσω στο σπίτι της.

Σημειώνεται πως οι ντόπιοι δεν χρειάζονται πιστοποιητικό θανάτου για να τελέσουν κηδεία ενός μέλους της οικογένειας και έτσι δεν είχε πιστοποιηθεί ποτέ νεκρή.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το