Αθλητισμός

Απέκτησε Βουκελάτο ο Ολυμπιακός Βόλου – Ο 22χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους»

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Γεράσιμου Βουκελάτου, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.
Πρόκειται για έναν νεαρό, ταλαντούχο και φιλόδοξο ποδοσφαιριστή που έρχεται στον Ολυμπιακό με στόχο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν το στόχο της ανόδου.
Ο Βουκελάτος είναι 22 ετών, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, έχει παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς σε ηλικία 18 χρονών αγωνίστηκε στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία με τον Πανιώνιο. Έχει αγωνιστεί, επίσης με τον Πλατανιά και την Κέρκυρα στη Σούπερ Λιγκ 2 και με την Καλλιθέα στη Γ’ Εθνική.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Βουκελάτος θα βρει στο Βόλο δύο πρώην συμπαίκτες του στην Κέρκυρα, τους Στάθη Βασιλούδη και Κώστα Γεωργακόπουλο, με τους οποίους συνεργάστηκε την περσινή χρονιά.

Ο Βουκελάτος ήρθε χθες στο Βόλο, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και έδωσε το «παρών» στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας.
Στον Ολυμπιακό κινούνται για την απόκτηση αμυντικού μέσου και πιθανότατα αυτός θα είναι Έλληνας, καθώς δεν φαίνεται να προχωρά η απόκτηση του Βόσνιου ποδοσφαιριστή, με τον οποίο είχε έρθει σε προφορική συμφωνία ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν κάποια εμπόδια, τα οποία δεν επιτρέπουν να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να προσπαθεί να τα ξεπεράσει.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με έμπειρο μέσο, με «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία χρόνια και με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Φιλικό σήμερα με Δήμητρα
Νέο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Δήμητρα. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ευξεινούπολης και θα αρχίσει στις 5 μ.μ.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Αναμένεται να αγωνιστούν για πρώτη φορά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Κώστας Γεωργακόπουλος και Γεράσιμος Βουκελάτος. Δεν θα παίξει ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ, για προληπτικούς λόγους, καθώς προέρχεται από τραυματισμό (δεν είχε αγωνιστεί και στο φιλικό με τον Πιερικό).
Ο Τάσος Μαρούδας δεν προπονείται το τελευταίο διάστημα με την ομάδα, καθώς ο νεαρός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, θα δοθεί δανεικός σε ομάδα Γ’ Εθνικής

Ανακοίνωση του ΣΦΟΒ
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ με την οποία καταγγέλλει τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ως μοναδικό υπεύθυνο που δεν προχώρησε η αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Ο ΣΦΟΒ ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις αποφάσεις της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στηρίζει την ομάδα και τον προπονητή και στέλνει το μήνυμα, πως ο σύλλογος θα προχωρήσει δυναμικά για την επίτευξη των στόχων του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αφού παρακολουθήσαμε τόσο καιρό το μπάχαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη φημολογούμενη αναδιάρθρωση, τις προσφυγές και τις ατελείωτες συνελεύσεις, σήμερα καταγγέλλουμε ως μοναδικό υπεύθυνο τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη, έναν πολιτικό αδιάφορο, ψυχρό και άδικο.
Ήταν αυτός που πριν λίγο καιρό κατήγγειλε το έκτρωμα της αναδιάρθρωσης του Βασιλειάδη και σήμερα νοιάζεται για τα Χανιά, μια ομάδα που κόβει 12 εισιτήρια όπως και άλλες εννέα ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ 2.
Δυστυχώς, το διεφθαρμένο, χρεοκοπημένο σύστημα της χώρας μας, φυσικό και επόμενο είναι κάθε χρόνο να γεννά νέους πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι ασελγούν πάνω στο ποδόσφαιρο.
Αλλά εμείς, όμως, είμαστε Ολυμπιακός Βόλου και είμαστε περήφανοι γιατί η αγαπημένη μας ομάδα είναι η κορυφαία επαρχιακή δύναμη στη χώρα μας, με τον περισσότερο κόσμο και δύναμη. Οι 18.000 οπαδοί μας, που έγραψαν την ιστορία και το βιογραφικό, παραμένουν με την ψυχή τους και την σκέψη τους στην ομάδα και όλοι μας υπηρετούμε τον σύλλογο με μετριοπάθεια και ήθος.
Καθημερινά σφυρηλατούμε την ενότητα και την συσπείρωσή μας. Η αισιοδοξία μας αντανακλά τις καλύτερες μέρες για το αύριο. Κρατάμε τον Ολυμπιακό μας όρθιο και εγγυόμαστε για το μέλλον της ομάδας μας. Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα στις αποφάσεις και θέσεις της διοίκησης.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, κυρίαρχη ποδοσφαιρική δύναμη με την πολύχρονη ιστορία του, το κύρος του, τον κόσμο του, στέλνει μήνυμα ότι όλοι μας είμαστε σε φάση μάχης, ανάτασης και ανασυγκρότησης και όχι σε φάση εσωστρέφειας και μιζέριας.
Κρατάμε το βλέμμα μας ψηλά, δεν νοιώθουμε ηττημένοι, κρατούμε το ηθικό μας και τη φωνή μας δυνατή και προχωράμε μπροστά.
Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας όλους τους νέους ποδοσφαιριστές και τον νέο μας προπονητή κ. Ξηροφώτο, τον οποίο στηρίζουμε απόλυτα και ήταν η καλύτερη επιλογή της διοίκησης».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν μου έχει τύχει τέτοια ιστορία αιφνίδιου θανάτου σαν της Μαλένας» – Λύγισε η πρώην διευθύντρια του ογκολογικού

Περιγράφοντας ένα παιδί με εξαιρετική κλινική εικόνα και χαρακτηρίζοντας απρόσμενο το θάνατο της Μαλένας Δασκαλάκη…

24 Μαΐου 2024

Εορτή της Παναγίας Παραμυθίας στη Μονή Ταξιαρχών

Την Κυριακή του Παραλύτου (26/5), ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει…

24 Μαΐου 2024

Άμεσες αποκαταστάσεις των οδοστρωμάτων από τη ΔΕΥΑΜΒ

Αμεσες είναι από τη ΔΕΥΑΜΒ οι αποκαταστάσεις με ασφαλτόστρωση των σκαμμάτων των οδοστρωμάτων στο  πλαίσιο του…

24 Μαΐου 2024

Κυκλοφοριακά μέτρα της Αστυνομίας για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου

Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024…

24 Μαΐου 2024

Ιωάννινα: Εννέα άτομα κατηγορούνται για πορνογραφία και γενετήσιες πράξεις ανηλίκων

Υπόθεση με γενετήσιες πράξεις ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Kατηγορούμενοι είναι…

24 Μαΐου 2024

Σελίν Ντιόν: Παραλίγο να πεθάνω, εξομολογείται σε σπάνια συνέντευξη η σταρ

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη, που θα προβληθεί τον Ιούνιο, ότι παραλίγο να…

24 Μαΐου 2024