Τοπικά

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου στο Πήλιο

Με 20 μηχανήματα να προχωρούν σε διανοίξεις δρόμων και να ρίχνουν αλάτι, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, κατέβαλε χθες προσπάθεια να κρατήσει ασφαλές το οδικό δίκτυο.
Τα τρία μέτρα έφτασε το χιόνι στο σαλέ στις Αγριόλευκες, το μισό μέτρο σε Κανάλια-Κεραμίδι και το ένα μέτρο στα ορεινά χωριά του Αλμυρού, τη Ζαγορά και το Λαύκο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται στην Επαρχιακή οδό Χανίων-Κισσού και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή οδό Βόλου-Ζαγοράς, Χανίων-Δράκειας, Καναλίων-Κεραμιδίου-Βένετου, Μηλεών-Αγίου Βλασίου, Βρόχια-Αγίου Λαυρεντίου, Αργαλαστής-Προμυρίου, Νεοχώρι, Λαύκο, Βόλου-Ζαγοράς (κάτω κλάδος) έως διασταύρωση  Λαμπινού, Δέλτα Μηλεών-Χορεύτρα, Άνω Γατζέας-Αγίου Γεωργίου.

Έχουν καλυφθεί με χιόνι το Ανατολικό Πήλιο και οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές στους Δήμους Νοτίου Πηλίου, Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου. Το ένα μέτρο έφτασε το ύψος του χιονιού και στα ορεινά του Δήμου Αλμυρού, όπως στην περιοχή της Ανάβρας.  Και εκεί μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας επιχειρούσαν χθες τις ρίψεις αλατιού ώστε να μείνει ανοιχτό το επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Το μισό μέτρο πλησιάζει το ύψος του χιονιού στα ορεινά του Δήμου Νοτίου Πηλίου, όπως στις Μηλιές, στις Πινακάτες, τη Βυζίτσα και στο Νεοχώρι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το