Τοπικά

Ανθρωπιστική αποστολή του “Εσταυρωμένου” για τη στήριξη των κρατουμένων του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου

Όπως είναι γνωστό ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων “Εσταυρωμένος” μεριμνά και για την ανθρώπινη διαβίωση των κρατουμένων και στα κρατητήρια της Ελληνικής Αστυνομίας (Βόλου και Αλμυρού κ.α.) και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου. Οι συνάνθρωποί μας που βρέθηκαν σε κάποιο κελί των κρατητηρίων, παραμένουν στους χώρους εγκλεισμού για λίγες ή πολλές ημέρες και νύκτες. Όσοι έχουν συγγενείς στην πόλη μας, αυτοί θα έχουν τα απαραίτητα για την καθημερινότητά τους. Όμως, οι περισσότεροι είναι ξένοι που δεν έχουν κανένα να τους φροντίσει. Για τους δεύτερους, μεριμνά ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”. Οι αποστολές του Συλλόγου είναι τακτικές και πλούσιες. Κατά το παρελθόν, ο Σύλλογος προέβη κατ’ επανάληψη στις εξής δράσεις
-Ανακαίνιση όλων των χώρων των κρατητηρίων. Τις εργασίες ανέλαβαν αποφυλακισμένοι, άστεγοι και άνεργοι  για να λάβουν μια ενισχυμένη οικονομική βοήθεια-μεροκάματο).
-Μεγάλες προσφορές: αγορά στρωμάτων, ψυγείου, βιβλιοθήκης, κουβέρτες, είδη καθαριότητος, βιβλία, είδη ένδυσης και υπόδηση, φάρμακα κ.α.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή για τη στήριξη των κρατουμένων του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου:

Αρμόδιοι υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας παρέλαβαν από το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) τα εξής είδη:

Οδοντόπαστες
Οδοντόβουρτσες
Ξυριστικές μηχανές μπικ
7 κ. φάρμακα
Χαρτί υγείας
τηλεκάρτες
Σλίπ
Φανελάκια κάλτσες
Πανταλόνια
Υποκάμισα
Μπλούζες
Πετσέτες προσώπου
Κουβέρτες κ.α.

Εάν κάποιος ή κάποια επιθυμεί να συμμετάσχει στις αγορές του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, για την ενίσχυση των απόρων συνανθρώπων μας, μπορεί να έλθει σε επικοινωνία με τον π. Θεόδωρο για να έχει μια έγκυρη πληροφόρηση.
24210 25409 Αγ. Νικόλαος Βόλους,
24213 10021 ΚΕ.Δ.Α.Β. και
στο mail: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το