Τοπικά

Ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα την Κυριακή το Πρωτοδικείο Βόλου

Η Γραμματεία του Πρωτοδικείου Βόλου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις ημέρες και ώρες που θα παραμείνει ανοιχτό το Πρωτοδικείο Βόλου εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.
-Tην Πέμπτη 2-5-2019 από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα (καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων επί των ειδικών καταλόγων).
Υπενθυμίζουμε ότι για την κατάθεση απαιτούνται: Τέσσερα αντίγραφα της κατάστασης των εκλογέων για Πρωτοδικείο, ένα για Νομαρχία (για τους στρατιωτικούς οι δύο καταστάσεις με ολόκληρη την επωνυμία της μονάδας, σφραγίδα και υπογραφή προϊσταμένου, ενώ οι άλλες δύο μόνο με Κ.Α (κωδικό), χωρίς σφραγίδα μονάδας, χωρίς βαθμό, μόνο υπογραφή προϊσταμένου). Τα ονόματα να είναι κατά αλφαβητική σειρά.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων γίνεται καθημερινά στο Πρωτοδικείο κατά τη διάρκεια του ωραρίου των εργάσιμων ημερών. Το Σάββατο 4-5-2019 το Πρωτοδικείο θα μείνει ανοικτό από τις 10 το πρωί μέχρι 14.00 το μεσημέρι. Την Κυριακή 5-5-2019 το Πρωτοδικείο θα παραμείνει ανοικτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα
Τα αναγραφόμενα ονοματεπώνυμα υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων να φέρουν αύξοντα αριθμό και να είναι καταχωρημένα με αλφαβητική σειρά. Παρακαλούνται οι αντιπρόσωποι των υποψηφίων συνδυασμών να προσκομίζουν με usb τα ονόματα, προκειμένου να αντιγράφονται στο σχετικό αρχείο του Πρωτοδικείου.
Θα ακολουθήσει η κλήρωση των εφορευτικών επιτροπών – αναμένεται στις 6 Μαΐου – ενώ θα γίνουν και οι σχετικές επιδόσεις σε όσους κληρώθηκαν.
Το Σάββατο 12 Μαΐου αναμένεται να γίνει η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές. Στη συνέχεια θα οριστούν από το υπουργείο Εσωτερικών τα εκλογικά τμήματα, ενώ από τον Άρειο Πάγο θα γίνει η κλήρωση των εκλογικών αντιπροσώπων. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24210-23634 κ. Παπαδήμου, 24210-39933 κ. Πελεκούδα, κ. Παπαδημητρίου 24210-32480 κ. Καζάνη.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εργαζόμενος σε αποτεφρωτήριο βρήκε 90χρονη ζωντανή αφού είχε κηρυχθεί νεκρή

Ένας εργαζόμενος σε κρεματόριο στη Βραζιλία έπαθε το σοκ της ζωής του όταν πήγε σε…

1 Δεκεμβρίου 2023

Ομόφωνα ένοχος χωρίς ελαφρυντικά ο 27χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα

Ομόφωνα ένοχος για όλες τις πράξεις και χωρίς ελαφρυντικό, κρίθηκε ο 27χρονος οδηγός που παρέσυρε,…

1 Δεκεμβρίου 2023

Σε ακόμη έξι αγώνες έτρεξαν τα μέλη του Σ.Δ.Υ. Βόλου

Σε ακόμη έξι αγώνες έτρεξαν οι δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο τελευταίο Σαββατοκύριακο…

1 Δεκεμβρίου 2023

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη – Δείτε βίντεο

Με ζεϊμπέκικο, «Ζορμπά» και νησιώτικα το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) αποχαιρέτησε τον Διοικητή…

1 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σύλλογος Παλαιών – Παλαιού Λιμεναρχείου για την επίσκεψη κατοίκων και επαγγελματιών στον ΟΛΒ

Τις προτάσεις -αιτήματα κατέθεσε στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαιών-Παλαιού Λιμεναρχείου μετά…

1 Δεκεμβρίου 2023

Σοκ στην Ινδία: 5 νεκροί από μολυσμένο σιρόπι –Το νόθευσαν με μεθυλική αλκοόλη

Τουλάχιστον 5 άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 2 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, αφότου κατανάλωσαν μολυσμένο σιρόπι. Το…

1 Δεκεμβρίου 2023