Αθλητισμός

Άνετα η Νίκη επικράτησε με 3-0 του Πιερικού στην Κατερίνη

Η Νίκη Βόλου επικράτησε άνετα με 3-0 κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη και πήρε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Στο 7ο λεπτό ο Πιερικός αναγκάστηκε να παίξει με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γιαλαμίδη για ανατροπή στον Ροχάνο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.
Η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη και πίεζε περισσότερο. Στο 19’ ένα σουτ του Πάνου πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσουκαλάς έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γαλάνη.
Η πίεση της Νίκης έφερε τελικά αποτέλεσμα στο 33’. Ο Γκαρσία με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 1-0. Τα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι άλλες καλές φάσεις αλλά ως το τέλος του ημιχρόνου έμεινε το 1-0.
Στο 47’ ο Πιερικός είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία. Ο Ζαφειράκης έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Μπάγιτς. Στο 65’ η κεφαλιά του Καρβούνη πέρασε ελάχιστα από το αριστερό δοκάρι της Νίκης. Παρά την πίεση του Πιερικού το δεύτερο γκολ ήταν για την Νίκη ξανά.
Στο 67’ ο Τζοβάρας έκανε συρτή σέντρα από δεξιά και ο Παναγιωτίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 71’ έγινε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους με συρτό σουτ του Βλαχομήτρου ύστερα από αντεπίθεση.
Πιερικός: Γαλάνης, Μηλιώτης (72′ Τοπαλίδης), Καγκελίδης (82′ Παπουτζίδης), Καρβούνης, Παντελιάδης, Εμπουσί, Σουντάρ, Γιαλαμίδης, Ίτσιος, Ζαφειράκης (82′ Καρανάτσιος), Χαντζάρας.
Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος (59′ Παναγιωτίδης), Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος, Μιράντα, Λούκας Γκαρσία, Ροχάνο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γαλάνης, Μηλιώτης, Καγκελίδης (Παπουτζίδης 81′), Καρβούνης, Παντελιάδης, Εμπουσί, Γιαλαμίδης, Ίτσιος (Μπουόλι 60′), Ζαφειράκης (Καρανάτσιος 81′), Χαντζάρας (Κριμιτζάς 60′)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Πάνος (Παναγιωτίδης 60′),Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (Τσιμπούκας 80′), Τσουκαλάς (Μέτσε 80′), Βλαχομήτρος (Βασιλείου 73′), Μιράντα, Γκαρσία (Κάσσος 73′), Ροχάνο.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ενημέρωση

Σειρά ενημερωτικών διαλέξεων από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Αλμυρού Μαρία Γκουβελά και Ευμορφία Μπουκουβάλα,…

23 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Ξεκινούν έρευνες στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν 300 κυβικά χώμα

Οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχουν οριστεί από τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών θα ξεκινήσουν…

23 Μαρτίου 2024

Επιτυχία

Απόλυτη επιτυχία είχε η εκδήλωση για την ενδοσχολική βία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, στην…

23 Μαρτίου 2024

Λαύριο: Δεσμεύθηκε σκάφος με εκατομμύρια χάπια στο λιμάνι

Πεντακόσια χαρτοκιβώτια βάρους 3,15 τόνων, που περιείχαν συνολικά 3.750.000 κάψουλες-χάπια (δραστικής-φαρμακευτικής ουσίας BREGABALIN NERVIGESIC) εντοπίσθηκαν…

23 Μαρτίου 2024

Αγναντεύει

Ένας όμορφος τσαλαπετεινός αγναντεύει τον κάμπο του Βελεστίνου. Φωτογραφία με το χαρακτηριστικά όμορφο πουλί. Ωστόσο,…

23 Μαρτίου 2024

Μεϊκόπουλος:3 γιατροί σε 15 μέρες αποχώρησαν από Κέντρα Υγείας Μαγνησίας & Θεσσαλίας-«Πληγή» οι μετακινήσεις

Την εικόνα ντροπής για τη λειτουργία των πρωτοβάθμιων δομών υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ)…

23 Μαρτίου 2024