Αθλητισμός

Την Κυριακή 31/3 ο 3ος Αγώνας Δρόμου Ν. Αγχιάλου από τον Κένταυρο Βόλου

Ο Κένταυρος Βόλου, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου-Κοινότητα Ν. Αγχιάλου, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και την υποστήριξη της ΕΠΦΑ Μαγνησίας και του Ultra Pelion Trail, διοργανώνουν τον 3ο Αγώνα Δρόμου Νέας Αγχιάλου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, με διαδρομές 10χλμ και 5χλμ και παιδικό αγώνα 500 μέτρων «Feel my power Feninna» που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Φενίννας Βασιλού. Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η Life Guard Volos, ενώ η κλινική «Ελπίς» θα διαθέσει ασθενοφόρο για τις ανάγκες του αγώνα.

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης οι:  Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος», Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν. Αγχιάλου «Η Οξυά», Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου, Α.Σ. Πύρασος, Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών καθώς και άλλοι τοπικοί φορείς.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι) για τα 5χλμ. στις 10.00 και για τα 10χλμ. στις 11:00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο. O παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11.10, ενώ οι εγγραφές θα γίνουν την ημέρα από τις 10.00. Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και διασχίζει τόσο την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες που παράγεται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού « ΗΔήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα. Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια. Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου. Προκήρυξη, πληροφορίες και εγγραφές στο: www.sdyvkentavros.com/anchialosrace/.

Share
Ετικέτες: Kένταυρος Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Μουσική βραδιά με την Έρρικα Πατρικίου και τον Γιάννη Λεκόπουλο

Η Έρρικα Πατρικίου και ο Γιάννης Λεκόπουλος ανταμώνουν αύριο Κυριακή 24 Μαρτίου στο live bar…

23 Μαρτίου 2024

Προδημοσίευση πρόσκλησης του ΥΠΑΑΤ για επενδύσεις στον τομέα των αγροτικών προϊόντων

Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γίνεται η προδημοσίευση που αφορά την 1η Πρόσκληση…

23 Μαρτίου 2024

Συνάντηση εργασίας με Ινδονήσιους βουλευτές πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Χρ.Μπουκώρος

Συνάντηση εργασίας με κύρια θέματα τον τουρισμό, τις εμπορικές συναλλαγές και τις διμερείς σχέσεις, πραγματοποίησαν…

23 Μαρτίου 2024

Εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός στους Εαρινούς Αγώνες Κολύμβησης

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός του Ολυμπιακού Βόλου στους Εαρινούς Αγώνες Κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκαν…

23 Μαρτίου 2024

Εφέσεις του Δήμου Αλμυρού κατά δικαστικών αποφάσεων

Με την άσκηση εφέσεων θα απαντήσει ο Δήμος Αλμυρού σε δυο δικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με…

23 Μαρτίου 2024

Για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες ως κριτής ο Ν. Τουλούδης

Ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Τουλούδης και η ΚΟΕ αποδέχτηκαν την πρόσκληση…

23 Μαρτίου 2024