Τοπικά

Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας ο Β. Καραϊσκος

«Θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις, για την περαιτέρω ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, τόσο ως άτομα όσο και ως Υπηρεσίες». Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Καραϊσκος μιλώντας σήμερα στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Καραπιπέρης και το σύνολο του προσωπικού της Αστυνομικής Δ/νσης.

Ο κ. Καραϊσκος σημείωσε ότι αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο ότι, η ηγεσία του Σώματος μετά τις πρόσφατες κρίσεις και τις τοποθετήσεις – μεταθέσεις των Ανώτερων Αξιωματικών, του εμπιστεύτηκε τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας με βοηθούς, τους συμμαθητές του στη Σχολή Αξιωματικών, Αστυνομικούς Διευθυντές Μιλτιάδη Αλεξάκη και Αθανάσιο Καλαμπόκα.


«Η τιμή αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί αναλαμβάνω τη διεύθυνση όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού Μαγνησίας, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από έναν άξιο Αξιωματικό και Διευθυντή Αστυνομίας, τον Ταξίαρχο Βασίλειο Μαρκογιαννάκη», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στους στόχους της υπηρεσίας που είναι:
– Η περαιτέρω θωράκιση του αστυνομικού κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας.
– Η περαιτέρω αναβάθμιση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.
– Η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
– Η εξωστρεφής δράση και συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

«Είμαι βέβαιος ότι, όλοι σας, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Αστυφύλακες και Πολιτικοί Υπάλληλοι θα συνεχίσετε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, για την επίτευξη των στόχων μας και την εκπλήρωση της αποστολής μας, υπό την καθοδήγηση της Ηγεσίας μας και του κ. Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας», κατέληξε ο κ. Καραϊσκος.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ήταν παρών στην τελετή, αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης μεταξύ της τοπικής εκκλησίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και εξέφρασε την εκτίμησή του στους άνδρες και στις γυναίκες του Σώματος, «που τιμούν την αποστολή τους», όπως είπε. Κάλεσε δε όλους να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο τρόπο, «σεβόμενοι τον Νόμο, σε κλίμα ενότητας, που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Αυτό το παράδειγμα ζητά σήμερα η κοινωνία μας, από εμάς που καλούμαστε να λειτουργούμε ως πρότυπο για τον λαό μας…», κατέληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το