Ελλάδα

Ανατροπή στο έγκλημα της Κύπρου: Ο 33χρονος σχεδίαζε τον φόνο 5 χρόνια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, σε ό,τι αφορά το διπλό φονικό στο Στρόβολο της Λευκωσίας μετά τη σύλληψη του 33χρονου Ελληνοκυπρίου.

O 33χρονος σχετίζεται με το στυγερό έγκλημα

Ανατρέπουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του διπλού φόνου τα όσα υποστήριξε ο 33χρονος συλληφθείς. Ο συγκεκριμένος φαίνεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του στον φόνο και το ότι ήταν κάτι το οποίο σχεδίαζε για 5 χρόνια.

Ανακρινόμενος προφορικά, είπε ότι θέλει να πει όσα ξέρει, και ότι ξέρει τα πάντα, αλλά και το κίνητρο. Ο 33χρονος είπε στους ανακριτές ότι το 2012 είχε πάει στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου για να κάνει κάποιες δουλειές.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος πρόσφατα ανέφερε σε συγκεκριμένο πρόσωπο ότι εντός ημερών θα γινόταν πλούσιος με μια δουλειά. Στο μεταξύ, σε συγγενικό του πρόσωπο, ανέφερε ότι για να κάνει τη δουλειά αυτή, έχει άνθρωπο μέσα στο σπίτι για να τον βοηθήσει.

Τον ύποπτο παρουσίασε στο δικαστήριο ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου, ο οποίος είπε ότι στις 19/4/2018 ελήφθη πληροφορία στο ΚΕΜ ότι στην οδό Zαλόγγου υπήρχαν τραυματισμένα 2 πρόσωπα. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία όπου εντόπισε στο υπνοδωμάτιο μαχαιρωμένους έναν άντρα και μία γυναίκα.

Ο άντρας βρισκόταν μπρούμυτα στο πάτωμα και η γυναίκα στο κρεβάτι. Ο κ. Κουμέτος είπε επίσης ότι στις 1:35 το ανήλικο παιδί της οικογένειας μετέβη σε γειτονικό σπίτι και είπε ότι δύο πρόσωπα εισήλθαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του.

Συγκεκριμένα το παιδί ανέφερε ότι στις 22:30 άκουσε τη μητέρα του να κλαίει αλλά δεν κατάλαβε αν ήταν αλήθεια ή αν έβλεπε όνειρο. Εκείνη τη στιγμή τον πλησίασε ένα πρόσωπο που δεν φορούσε κουκούλα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι, και του είπε ότι σκότωσε τους γονείς τους.

Τον ρώτησε που είναι τα χρήματα και τον πήρε κάτω στην κουζίνα όπου είδε και δεύτερο πρόσωπο με κουκούλα. Ακολούθως ο ένας εκ των δύο τον οδήγησε στο κελάρι από όπου κατάφερε να διαφύγει αφαιρώντας φυλλαράκια, και τραυματίζοντας τα χέρια του.

Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 33χρονο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και φέρει εκδορές που χρονολογούνται από 5 μέχρι 7 ημέρες.

Ο 33χρονος συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Στη σκηνή εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε προφορικά, ότι ανήκουν στον ίδιο.

Πηγή: Φιλελεύθερος, politis.com.cy

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το