Τοπικά

Αναστάτωση σε σχολείο από γονέα

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Μαγνησίας μετά από είσοδο γονέα στον χώρο του διδακτηρίου. Στο σχολείο κλήθηκε και η αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης «από την είσοδο γονέα στο σχολείο προκλήθηκε διακοπή της ομαλής λειτουργίας του σχολείου τόσο για την εκτέλεση των μαθημάτων όσο και των διοικητικών πράξεων, ενώ επηρεάστηκε δυσμενώς η ψυχολογία τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών.Το περιστατικό περατώθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας η οποία κλήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου. Παράλληλα συνέστησα στη διεύθυνση του σχολείου την υποστήριξη των μαθητών από τις αρμόδιες παιδαγωγικές και συμβουλευτικές αρχές».

Συμπλήρωσε δε πως «δεν επιτρέπουμε σε κανέναν τη διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του σχολείου, της ομαλής πραγματοποίησης των μαθημάτων και κυρίως την πρόκληση δυσάρεστων για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καταστάσεων. Τον λόγο έχει πλέον ο αρμόδιος εισαγγελέας».

Ο κ. Σαβελίδης συμπλήρωσε πως «συνέστησα στους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του σχολείου να μην υποβάλλουν τη σχετική μήνυση στο πρόσωπο που προέβη στη διατάραξη της ομαλής σχολικής λειτουργίας, αφού την υπέβαλα εγώ ως προϊσταμένη αρχή και υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το