Ελλάδα

Αναρχικοί: Θα χτυπήσουμε και πάλι απόψε

Νέο γύρο επιθέσεων, που θα ακολουθήσει απόψε το βράδυ, προαναγγέλλουν οι αναρχικοί «σύντροφοι» του έγκλειστου στις Φυλακές Λάρισας, Ντίνου Γιαγτζόγλου. Επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει συντονισμός και ενορχηστρωτές πίσω από το μπαράζ επιθέσεων, που κορυφώθηκαν τη νύχτα με την «βροχή» από μολότοφ εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ στα Εξάρχεια, οι ίδιοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν, ενώ στρέφονται και εναντίον της κυβέρνησης. Προηγήθηκαν «επιδρομές» τις τελευταίες 48 ώρες από διαφορετικές ομάδες, με στόχο γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή, βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας (οδός Ερμού), αλλά και στην Πάτρα.
Στο ανακοινωθέν που υπογράφεται από τους «Αναρχικούς» προβάlλεται ως αίτημα η άμεση μεταγωγή του Γιαγτζόγλου από τις Φυλακές Λάρισας, στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Το κείμενο αναρτήθηκε στο Indymedia και αναφέρει:
Χτές το βράδυ επιτεθήκαμε στα ΜΑΤ στη περιοχή των εξαρχείων με δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες. Η επίθεση αυτή εντάσεται στο κύμα αλλήλεγγυης που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε όλη την χώρα, για τον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου. Ένα κύμα που θα σαρώσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνει τον Δεκέμβρη του 2008 μια ευχάριστη ανάμνηση για τους μπάτσους αν ο Ντίνος πάθει το παραμικρό. Αυτή τη φορά θα χυθεί αίμα αν πεθάνει ο Ντίνος…
Είμαστε πολλοί, είμαστε οργισμένοι…
Νίκη στον αγώνα του απεργού πείνας-δίψας Ντίνου Γιαγτζόγλου
Άμεση Μεταγωγή του στις Φυλακές Κορυδαλλού
Ραντεβού και σήμερα το βράδυ στους δρόμους της οργής ακόμα πιο δυνατά…
Αναρχικοί/ες

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το