Τοπικά

Aναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό τέλος 20χρονου στον Άγιο Στέφανο

Η αυτοκτονία ενός 20χρονου νεαρού στον Άγιο Στέφανο συγκλονίζει τον Βόλο με τραγικά πρόσωπα τους γονείς του.
Ήταν εκείνοι που βρήκανε το παιδί τους κρεμασμένο και πρώτοι έτρεξαν να του κάνουν ανάνηψη αφού έκοψαν το σκοινί και του έβγαλαν τη θηλιά από τον λαιμό. Το παιδί κρεμάστηκε από όργανο γυμναστικής που είχε τοποθετήσει πάνω από κάσωμα της πόρτας του λεβητοστασίου.

Ο 20χρονος σπουδαστής ΤΕΙ εντοπίστηκε στη μια το μεσημέρι και αμέσως οι γονείς του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά κάθε προσπάθεια ήταν μάταιη. Ο πόνος δεν έχει τέλος για τους γονείς που δεν μπορούσαν να διανοηθούν την εικόνα που θα αντίκριζαν όταν θα επέστρεφαν σπίτι τους χθες το μεσημέρι. Ο νεαρός δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αδιέξοδα, ενώ δεν παρουσίαζε εμφανείς στους γονείς του ψυχολογικές διαταραχές. Ήταν ένα παιδί που το χαρακτήριζε η εσωστρέφεια, ωστόσο δεν προκαλούσε ανησυχία ο τρόπος που αντιμετώπιζε τη ζωή με ήρεμους ρυθμούς και λίγες παρέες.
Στο σπίτι της οικογένειας έσπευσε χθες και η Ασφάλεια για να πιστοποιήσει ότι δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Η προανάκριση θα είναι εκείνη που ίσως αποδείξει τους λόγους της αυτοκτονίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το