Αθλητισμός

Αναμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ο Ολυμπιακός Βόλου

Την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου, σχετικά με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, το οποίο δεν διεξήχθη, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισαν 16 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Προχθές Τρίτη η βολιώτικη ΠΑΕ κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή να απολογηθεί για την μη παρουσία της ομάδας την 23η Μαΐου στο γήπεδο του «Βατάν» για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου. Μέσω της νομικής υπηρεσίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκόμισε στην Επιτροπή όλα τα δικαιολογητικά και τις ιατρικές γνωματεύσεις από το νοσοκομείο Βόλου, που αποδεικνύουν πως οι ποδοσφαιριστές έπαθαν γαστρεντερίτιδα, με την απόφαση της Επιτροπής να ανακοινώνεται άμεσα.

Στον Ολυμπιακό εκφράζουν τη βεβαιότητα πως η Πειθαρχική Επιτροπή θα απαλλάξει την βολιώτικη ΠΑΕ και στη συνέχεια η λίγκα θα κληθεί να ορίσει εκ νέου το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου σε μία από τις προσεχείς Τετάρτες.

Όσον αφορά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Βορείου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ στον Ολυμπιακό, λόγω οφειλών στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αντώνη Τσιάρα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φρόντισαν άμεσα να τακτοποιήσουν το θέμα, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των τριών ημερών και δεν υπάρχει ζήτημα αφαίρεσης βαθμών.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κορύφωση

Η σημερινή μέρα έχει χαρακτηριστεί από την εμπορική αγορά ως η καλύτερη του χρόνου. Και…

31 Δεκεμβρίου 2023

Σκαλοπάτι

Το 2023 για την ελληνική οικονομία ήταν ένα σκαλοπάτι προς την εξέλιξη. Απέκτησε επενδυτική βαθμίδα…

31 Δεκεμβρίου 2023

Γοητεία

Στο φουλ δούλεψαν οι χειμωνιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα το δεκαπενθήμερο των εορτών, φτάνοντας μάλιστα σε…

31 Δεκεμβρίου 2023

Πυροτεχνήματα

Σε πολλές πόλεις της χώρας οι δήμοι ευαισθητοποιούνται και αποφασίζουν τα πυροτεχνήματα φέτος να είναι……

31 Δεκεμβρίου 2023

Έκπληξη

Έκπληξη παρουσιάζει το γεγονός ότι στην πόλη μας κυκλοφορούν αρκετοί αη-Βασίληδες με μηχανάκι και ενίοτε…

31 Δεκεμβρίου 2023

Τύχη

Μεγάλη κίνηση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες - ως είθισται - στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Από λαχεία…

31 Δεκεμβρίου 2023