Παραπολιτικά

Αναλφαβητισμός

Στην εποχή των WikiLeaks, οι σύμβουλοι του ΚΚΕ στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου δεν ενημερώνονται για τα θέματα των επιτροπών στις οποίες συμμετέχουν, γιατί δεν τους αποστέλλουν τις εισηγήσεις με το ταχυδρομείο, αλλά ηλεκτρονικά.
Για μια ακόμη φορά, ο σύμβουλος και πρώην βουλευτής Α. Νάνος, δήλωσε ότι το πρόβλημα δεν είναι πως δεν γνωρίζει αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου, τους υπολογιστές, για να τους χρησιμοποιήσει, αλλά δεν διαθέτει κιόλας.
Οπότε ο δήμος πρέπει να σπαταλά χαρτί, να τυπώνει δεκάδες σελίδες από εισηγήσεις και να τις αποστέλλει ταχυδρομικώς στον κ. Νάνο, προκειμένου να τις μελετά. Πάντως και στο παρελθόν, που λάμβανε εισηγήσεις με το ταχυδρομείο δεν τις μελετούσε…
Ο ηλεκτρονικός αναλφαβητισμός του κ. Νάνου, προκάλεσε μέχρι και την απορία του Α. Μπέου, που δεν ξέρει να στέλνει ούτε sms.
«Εγώ δεν ξέρω, αλλά εσύ προοδευτικός άνθρωπος δεν γνωρίζεις τίποτα», αναρωτήθηκε ο Α. Μπέος, ζητώντας από τον Α. Νάνο να του λύσει την απορία.
Η συγκεκριμένη απορία δεν λύθηκε, αλλά σε όσους παρακολουθούσαν τη σύσκεψη δημιουργήθηκαν άλλες: Ο Α. Νάνος προοδευτικός; Από πού και ως που;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το