Αθλητισμός

Αναγκαία η ενίσχυση στον Ολυμπιακό Βόλου

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, όπως άλλωστε τόνισε και ο Νίκος Τσεκούρας στην πρόσφατη γενική συνέλευση του συλλόγου, λέγοντας πως «δεν χτίζεις ομάδα από την αρχή χωρίς καλούς προπονητές και χωρίς ένα σύνολο έμπειρο και με φιλόδοξους ποδοσφαιριστές. Η Γ’ Εθνική με τέσσερις ομίλους δεν θα είναι εύκολη. Βλέπουμε ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση όχι μόνο ποιοτικά, αλλά και ποσοτικά, όταν θα υπάρχουν 34 παιχνίδια και θα υποβιβάζονται εφτά ομάδες».

Το ερώτημα, ωστόσο, που τίθεται είναι: Μπορεί η ομάδα να ενισχυθεί με παίκτες, που ναι μεν υπάρχουν στην ποδοσφαιρική αγορά, ως ελεύθεροι, με τις οικονομικές δυνατότητες να είναι περιορισμένες; Ήδη, πάντως, ανακοινώθηκε η απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Σπύρου Βρονταρά, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του νεαρού επιθετικού Δημήτρη Θεοδωρίδη. ο τελευταίος συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα, ενώ έλαβε μέρος στα φιλικά με τον Δωτιέα Αγιάς και την Ελασσόνα.

Όσον αφορά την απόφαση που πάρθηκε στη γενική συνέλευση να γίνει προσπάθεια για τη σύσταση διοικούσας επιτροπής στο ποδόσφαιρο, στην παρούσα φάση φαντάζει δύσκολο. Κι αυτό, καθώς η κίνηση θα έπρεπε να είχε γίνει από το καλοκαίρι, πριν το «χτίσιμο» της ομάδας, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν άτομα που να ενδιαφέρονται να μπουν μπροστά, για να «τρέξουν» το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Η λύση κατά τη γνώμη μου είναι να γίνει προσπάθεια άμεσα να σχηματιστεί μία διοικούσα επιτροπή από τα μέλη του συλλόγου, που θα αναλάβει σε συνεργασία με την υπάρχουσα διοίκηση να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να βρει τρόπους οικονομικής βοήθειας. Να συμμετέχει η επιτροπή στις αποφάσεις και στην καθημερινότητά της ομάδας, για να μην λένε κάποιοι, ότι θέλουμε να κάνουμε κουμάντο με τα χρήματα άλλων. Να προσελκύσει ανθρώπους που αγαπούν τον Ολυμπιακό να βοηθήσουν οικονομικά. Η ομάδα είναι εδώ, έχει χτιστεί σε γερές βάσεις, με ειλικρίνεια, τιμιότητα και αξιοπρέπεια» τόνισε ο Νίκος Τσεκούρας.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση έχει δαπανήσει το ποσό των 60.000 ευρώ για τη λειτουργία της ομάδας, με τη καθημερινότητα να είναι δύσκολη, δίχως ακόμη να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα, με τα έξοδα να μεγαλώνουν (μετακινήσεις, διαιτησίες κ.α.).

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Υπάρχουν πολλά να σας πω» – Όταν ο Τόλκιν έστελνε γράμματα στα τέσσερα παιδιά του, ως άλλος Άι Βασίλης

Στις 24 Δεκεμβρίου του 1920, ο γνωστός μας από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» Τζ. Ρ.Ρ.…

24 Δεκεμβρίου 2023

Πόλη – φάντασμα η Βηθλεέμ: «Δεν έχουμε ξαναδεί Χριστούγεννα σαν κι αυτά»

Ένα πέπλο θλίψης καλύπτει τη Βηθλεέμ, λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ο…

24 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή – Πού θα γίνει η κηδεία του

Ο Βασίλης Καρράς έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό, έφυγε από…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο «μαραθώνιος» για να σωθεί ο 14χρονος από την Άρτα που κατέρρευσε στα κάλαντα – Χρειάστηκε να φτάσει στην Αθήνα για ΜΕΘ

Από τέσσερα νοσοκομεία χρειάστηκε να περάσει το παιδί που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ είχε βγει…

24 Δεκεμβρίου 2023

Θρήνος: Αυτός είναι ο 22χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο έξω απ’ τη Λάρισα – Αύριο το στερνό «αντίο» στον Τύρναβο

Τεράστια θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου ο άδικος χαμός του 22χρονου Θεόδωρου Γεωργάκη…

24 Δεκεμβρίου 2023

Δωρεάν μονοήμερη εκπαίδευση ορειβατικού σκι για παιδιά, νέους και νέες του Δήμου Ελασσόνας στον Όλυμπο

Ως φυσικό επακόλουθο της θεματικής γιορτής «Ημέρα Βουνού στην Ελασσόνα» έρχεται η εκπαίδευση στο Ορειβατικό…

24 Δεκεμβρίου 2023