Ελλάδα

Αμερικανίδα βιολόγος: Ο 27χρονος είχε συλληφθεί και για εμπρησμό

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δράση του 27χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο, Suzanne Eaton.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, πριν από έναν χρόνο ο 27χρονος είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στη ζωή του, με την κατηγορία του εμπρησμού. Ο δράστης είχε προσαχθεί έπειτα από καταγγελίες περιοίκων που τον είδαν να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στο σπίτι του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραδέχτηκε την ενοχή του και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι του άρεσε να ακούει τον ήχο από τις σειρήνες των οχημάτων της Πυροσβεστικής.

Τον «πρόδωσε» το αυτοκίνητό του για το έγκλημα
Πριν από την ομολογία του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί για την ενοχή του, καθώς τον είχε «προδώσει» το ίδιο του το αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα, όταν προσήγαγαν τον δράστη το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν ότι οι κάμερες είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο να περνά από το σημείο που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος, Suzanne Eaton. Ο 27χρονος αρχικά δεν παραδεχόταν ότι είχε περάσει από η συγκεκριμένη περιοχή και ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του που «μίλησε», καθώς, ενώ εξωτερικά ήταν πάρα πολύ βρώμικο, το πορτ Μπαγκάζ ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και μύριζε χλωρίνη!
Έτσι οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι ο 27χρονος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν. Παράλληλα, όπως προκύπτει από την έρευνα, τα ματωμένα ρούχα του τα πήγε σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε.
Όμως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το