Τοπικά

Αλμυρός: Έπεσε πάνω σε ΙΧ που είχε μείνει από λάστιχο

«Άγιο» είχε ο οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που είχε σταματήσει έκτακτα, λόγω σκασμένου ελαστικού, στην άκρη της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της ευθείας του Αλμυρού, χθες γύρω στη 1 το μεσημέρι, καθώς άλλος οδηγός που δεν τον είδε, έπεσε πάνω του, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οδηγός που κινούταν με το όχημά του με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, έπαθε λάστιχο στο ύψος του ΣΕΑ Αλμυρού, ακινητοποιώντας το αυτοκίνητο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.
Κατέβηκε να αλλάξει λάστιχο και ξαφνικά ήρθε και έπεσε πάνω στο όχημά του άλλος οδηγός, χωρίς όμως να τραυματιστεί κάποιος από τους δύο, παρά μόνο προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσε φορτηγάκι της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», αλλά και περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων και είναι χαρακτηριστικό ότι εξέφρασαν την απορία τους, για το πώς συνέβη το τροχαίο, αφού το 278ο χιλιόμετρο βρίσκεται σε μια μεγάλη ευθεία και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος ήταν εύκολο να αντιληφθεί το ακινητοποιημένο όχημα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το